VELJKO SE ISELIO IZ VILE NA DEDINJU, ŽIVI U IZNAJMLJENOM STANU: Sin i Bogdana ostali sa Cecom

Otkako je postao otac i suprug, Veljko Ražnatović se poptuno povukao iz javnog života. Ne izlazi po noćnim klubovima, a gradska dešavanja zaobilazi u širkom luku. Sin Željko i supruga Bogdana su mu apsolutni prioritet, a uz njih i boks kom je posvećen.

“Svi koji se kreću po kafanama po Beogradu znaju da već pet, šest godina unazad ne mogu nigdje da me vide. To svi mogu da posvjedeče. Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi, i proveseli, ali da se smucam po kafanama, ne. Prvo ne priliči oženjenom čovjeku sa djetetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sjedim kući sa porodicom, nema šta”, objasnio je nedavno u jutarnjem programu “Prve televizije” Veljko koji je dok je boravio u Titelu, rodnom mjestu supruge Bogdane, uživao da se bavi poljoprivredom.

Bogdana u svemu podržava Veljka, pa je to učinila i kada je riješio da se iseli iz vile na Dedinju.

Naime, Veljko je iznajmio stan u Novom Sadu jer mu ta lokacija više odgovara zbog obaveza i ciljeva koje je sebi zacrtao. On trenira dva puta nedeljno u Novom Sadu i Veterniku, te mu je daleko lakše da živi u Vojvodini, nego da putuje u Beograd.

“Veljko uskoro ima važan turnir i zbog toga je riješio da se izoluje, pa je u dogovoru sa suprugom Bogdanom iznajmio stan i odselio se. Ona se sa tim složila jer zna koliko mu je taj turnir važan. Dok on bude odsutan, Bogdana će sa sinom Željkom boraviti kod Cece u vili, ali će svakako s vremenom na vrijeme sa djetetom ići do Novog Sada, jer su njih troje navikli da budu stalno zajedno i baš se rijetko razdvajaju”, rekao je izvor za “Scandal!”

Bogdana Rodić i sin folk zvijezde Cece Ražnatović vezu su otpočeli početkom 2017. godine, a vjenčali su se u novembru 2019. Njihovom upoznavanju kumovala je Veljkova sestra, Anastasija.

“Našem upoznavanju je kumovala moja Anastasija. Mi svake zime idemo na Kopaonik i tamo je u jednom restoranu bila Bogdana sa sestrama. Upoznali smo se, ali Bogdana prvo nije htjela ništa da ima sa mnom. To me je posebno privuklo, pa sam krenuo da je osvajam”, rekao je svojevremeno Veljko za domaće medije i priznao da je Bogdana ta koja je glavna u njihovom braku.

(lepa i srećna)

Autopijac.com