ANA, ANĐELA I ZVEZDAN ĆE GREBATI NA KAPIJU: U Bijelu kuću ULAZI bivša rijaliti učesnica?!

Ovo bi bilo peto pojavljivanje lijepe dame u rijaliti formatu!

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić nedavno je ušla u “Zadrugu 6” i napravila totalnu pometnju. Nju je Zvezdan prevario sa 22 godine mlađom crnogorkom Anđelom Đuričić i nakon njenog ulaska sve se poremetilo.

Na ovu temu oglašavali su se razni ljudi iz svijeta rijalitija, a sada je cjelokupnu situaciju riješila da prokomentariše i nekadašnja učesnica “Velikog brata” i “Farme”, Sandra Valterović pozatija kao Se*** Sandra.

Sandra, pjevačica i rijaliti učesnica u poslednje vrijeme se povukla iz medija, ali je zato na Instagramu i te kako aktivna. Osjetila je potrebu da prokomentariše aktuelnu situaciju u Bijeloj kući.

– Ana mi je carica, a Anđela ništa tu nije kriva, kriv je Zvezdan – rekla je Sandra.

Kao jedna od devojaka koje su svojim izgledom i harizmom plijenile rijalitijem, auditorijum je odmah poželio da je vidi u “Zadruzi6”.

“Sandra kad bi se pojavila u Zadruzi, Car bi odmah krenu na nju”, “Sandra je bomba, baš bi bilo dobro da uđe”, “Mislim da bi muškarci odlijepili kad bi ona ušla u rijaliti, dugo je nema nigdje”, “Vidi je molim te u brusu se snima”, “Šta ova glumi?”, “E baš si ti morala da se oglasiš kao da si neki faktor”, “Zveknuti i zgažena žaba gutalica bombončića grebaće na kapiju uskoro! Misle oni da će bezbolno proći i dobiti keš na mufte” – nizali su se komentari.