ANA ĆURČIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA POSLIJE OPERACIJE! Ovo je dugo planirala! (FOTO)

Drugoplasirana u prošloj sezoni “Zadruge” Ana Ćurčić pozabavila se svojim izgledom. Ona je riješila da sredi usne u kojima je godinama imala silikon.

Ona je sada posjetila estetskog hirurga i uklonila biopolimer. Bivša nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića je objavila fotografiju na Instagram storiju i pokazala rez i kako joj je gornja usna ušivena.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ana je dugo planirala da uradi ovaj hirurški zahvat. Ona je i u rijalitiju pričala da ima downside sa usnama i da će se njima pozabaviti. Prošlo je blizu godinu dana otkako je završila jednosezonsku rijaliti karijeru, ali je tek sada riješila da ukloni silikon. Inače, ovaj zahvat košta oko 1.000 evra.

– Izvađeno – napisala je Ana u opisu fotografije.

Inače, mnoge žene su se u posljednje vrijeme odlučile na vađenje bioplomera iz usana. Među prvima je strano tijelo uklonila Bojana Rajić, a onda se taj spisak sve više širio. Silikon iz usana su izvadile i Dalila Dragojević, Severina, Lepa Brena, Aleksandra Nikolić i druge.

– Drage djevojke, vodite računa o tome gdje i ko vam radi bilo kakve zahvate. Ja sam prije sat vremena završila operaciju i mogu vam reći da sam se zgrozila kada sam vidjela kako izgleda biopolimer – rekla je tada pobjednica “Zadruge 6”.