CECA GODINAMA KRILA OD JAVNOSTI BOLEST! Tijelo joj je slalo signale da nešto nije kako treba, ovo su DETALJI BORBE

CECA GODINAMA KRILA OD JAVNOSTI BOLEST! Tijelo joj je slalo signale da nešto nije kako treba, ovo su DETALJI BORBE

Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno je otvoreno govorila o vremenu kada je imala ozbiljnih problema sa hormonima, zbog čega je izgledalo kao da se ugojila čak desetak kilograma.

Tada je slušala svoje tijelo, uz savjet ljekara i adekvatnu terapiju povratila je svoje zdravlje i liniju, a o borbi sa bolešću otvoreno je govorila.


– Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni drawback, meni se odjednom vratilo moje tijelo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, nije ništa strašno. To je ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo tokom 2015. i 2016. godine. Tijelo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu. Kada sam primijetila simptome odmah sam se obratila ljekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći drawback. Savjetujem svima da čim primijete da im nešto sa zdravljem nije u redu ili neku promjenu na tijelu, da odu kod doktora. Zaista više ne bih pričala na tu temu ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost – ispričala je Ceca svojevremeno za medije.

Svetlana Ceca Ražnatović
Od tada pa do danas zdravstveno stanje Svetlane Cece Ražnatović u najboljem je redu, a ona zaista izgleda bolje nego ikad prije.

Pored redovnih terapija, ona je izmijenila svoju ishranu, otpočela sa redovnim treninzima i sada u svome tijelu i zdravlju uživa u potpunosti.