ANA NAZVALA ZVEZDANA MONSTRUMOM, ON POBJESNIO: Otkrila njegovu najveću TAJNU, NAKON OVIH RIJEČI ON NAPUSTIO BIJELU KUĆU (VIDEO)

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ušli su u novi sukob, zbog njenih tvrdnji da ju je varao tri lokala od nje. Kako je Ćurčićeva istakla nije ovo prva prevara koju je on njoj učinio.

– Sve što kaže Ana je istina, u pravu je sve, ne govorim istinu – rekao je Zvezdan.

– Zašto si rekao da bi sve uradio da budeš sa Anom – pitala je Ivana.

– Nisam to rekao. Rekao sam da bi sve vratio da ovo ne bude tako, ovo što sam uradio – rekao je Slavnić.

– Rekao mi je između ostalog da su to priče. On nije svestan šta je napolju i da se on ovde zaglavio i da će tek da ga spuca i kakvu je sliku svijetu pokazao o sebi. Ja sam njega pitala za djevojčicu, isto djevojčicu, kada je bio napolju, gdje me je varao čovek tri lokala od mene. Sve sam saznala, raspitala se, to mi je bila voćkica na torti. Radili smo na budućnosti da sredimo neke naše stvari, a to je sve toliko duboko i emotivno, pa ti zato kažem koliko meni teško pada kada slušam da viče: “Tvoj sam” – rekla je Ana.

– Negdje je on meni već napomenuo što se tiče ovog klipa. Rekao mi je da ne može da citira, nas dvoje smo to riješili – rekla je Anđela.

– Ogradio se unaprijed, da ne bi bilo frke – dobacila je Ana.

– Mahala sam glavom jer mi je bio šok. Nek se neko stavi u situaciju moju i da posmatra muža kako radi nešto sa drugom djevojkom. Ja sam upoznala nekog Zvezdana koji nije živio sa mnom. Ja sam saznala za te neke dvije prevare, to je bilo 2014.godine…Šaltam se u prošlost i onda mi se tako sklapaju kockice kroz sve ovo što vidim, moram da ti priznam, mnogo me je više varao – rekla je Ana.

Zvezdan je nakon ovih Aninih riječi bijesan izletio iz Bijele kuće.