ON VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Dogovorio sa produkcijom OZBILJAN HONORAR – djevojke će ODLIJEPITI na njega

ON VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Dogovorio sa produkcijom OZBILJAN HONORAR – djevojke će ODLIJEPITI na njega

Veliki šef se potrudio da rijaliti noćas postane još zanimljiviji!
Produkcija je rešila da malo začini dešavanja u rijalitiju i da večeras pored emisije “Pitanja novinara” organizuje vanredno ubacivanje u “Zadrugu”.

Večeras će se na imanje u Šimanovcima useliti dva takmičara. Jedan od njih je Bilal Brajlović koji se vraća na velelepno imanje u Šimanovcima nakon što mu se oporavila noga. Podsjećamo, on je napustio Zadrugu kada je polomio butnu kost jer u Beloj kući nije imao uslove za oporavak, pa mu je produkcija izašla u susret da izađe iz rijalitija kako bi dobio adekvatnu negu.

Nema sumnje da će svima biti zanimljivo da posmatraju odnos Bilala i Maje Marinković. Ostaje nam da ispratimo da li će joj zameriti što ga je ostavila zbog Filipa Cara i da li mu smeta druženje sa Zvezdanom Slavnićem.

Drugi takmičar koji će večeras ući u “Zadrugu” je fudbaler B. T. (ime poznato redakciji). Ovaj momak ima 31. godinu, poreklom je iz Bosne, a već godinama živi u jednom prigradskom naselju u Beogradu. B. T. je igrao na poziciji desnog beka u mnogobrojnim fudbalskim klubovima, a jedan od njih je “Obilić”. Iako je anoniman, uspeo da dogovori sa produkcijom pozamašan honorar na nedeljnom nivou, jer je obećao da će praviti šou u rijalitiju i da će se o njegovim postupcima pisati u medijima.

B. T. važi za velikog zavodnika u Beogradu i mnoge devojke su pale na njegov šarm. Ostaje nam da ispratimo na zadrugarku će “baciti oko” i pokušati da je zavede.