“BACILI SU MOJOJ ALEKS CRNU MAGIJU DA JE RAZBOLE!” Poslije Dejana, Slovenka optužila Carevu porodicu za vradžbine!

“Ići ću u Tumane da se molim…”

Roditelji Filipa Cara naizgled su podržali njegovu emotivnu vezu sa Aleksandrom Nikolić, te im uputili video poruku a budućoj snajki poklone. Ipak njena majka Slovenka Nikolić je sumnjičava.

Kako je ispričala u razgovoru za Pink.rs ona porodici Car ne vjeruje i sumnja da imaju zle namjere.

– Da vam ja nešto kažem, ja ne pasem travu! Čovjek sam kakav jesam, ali nimalo nisam glupa! Sve to je meni jako sumnjivo. Dajte, Boga ti, oni sad kao pozdravljaju Aleksandru. Vidjela sam pozdrav, ali posle vidim da su joj poslali vlažne maramice… Bezveze! Ne znam šta su poslali, vidjela sam samo vlažne maramice koje je Janjuš izvadio i pokazao. Nešto mi tu smrdi jako, Bog mi govori sasvim drugo, otkad sam doživjela kliničku smrt mnogo više vidim od ostalog svijeta – priča Slovenka.

– Sve mi je sumnjivo to sve sa Carem. Ona to sebi ne bi dozvolila, znajući moje zdravstveno stanje. Ja sam 11 godina sama, sa gospodom Bogom… Ovo nije ona, ali ja ne znam šta ću da radim, ići ću u Tumane da se molim – kazala je očajna majka.

Ona i dalje tvrdi da ponašanje svoje kćerke ne može da shvati.

Slovenka Nikolić
– Sa Aleksandrom nešto nije u redu, Bogom vam se kunem. Sa mojim dketetom se nešto dešava, ne znam kako da je spasim, kako da joj pomognem – priznala je Slovenka.

Otkrila je da sumnja na crnu magiju i vradžbine.

– Vkerujte mi da je tako! U to nisam vkerovala dok se ona nije razbolila, dok nisam došla do saznanja od čega se razbolila. Na selu sam rođena, bapske priče, ali… Vjerujte vi meni. Ja ne prepoznajem svoju Aleksandru! – zavšila je izbezumljena Slovenka.