“IMAJU ŠUGU, CIJELO TIJELO U FLEKAMA” Zaraza se ŠIRI u Bijeloj kući od PRLJAVŠTINE i ŠTROKE, evo ko je sve u crvenim pečatima

Najveći problem zadrugara nije blud, razvrat i svađe. Njihova najveća pošast jeste nehigijena, prljavština i štroka, a rijaliti učesnici nisu ni svesni da u prljavom i zapuštenom okruženju vrebaju razne zarazne i opake bolesti.

Zadrugari nikako da se opamete. Nije im dovoljno što im mama Džehverović ulazi u Bijelu kuću jednom sedmično i drži lekcije o higijeni, galami na njih i kažnjava.

Na društvenoj mreži TikTok kruži video na kojem se čuje kako zadrugar Miljan Vračević viče da Milica Veselinović, Stefan Rodić Rodni i Miljana Kulić imaju šugu.

“Kakva šuga”, bili su šokirani zadrugari.

“Imaju fleke po tijelu. Imaju fleke po telu! Miljana je dobila šugu! Nemojte da mi prilazite! Nemojte da mi sjedite na krevetu. Imaju Rodni, Miljana i Milica”, vikao je Miljan Vračević.

Sanja Grujić nije mogla da sakrije i nadovezala se i otkrila da je Milica bila kod doktora i da su joj navodno rekli da je to od “prevelike higijene”.

“Milica je rekla da su joj rekli da je to od pretjerane higijene”, rekla je Sanja.

 

Pogledajte video OVDJE