“BIVŠI DEČKO ME JE TUKAO, ON JE KRIMINALAC” Aleksandra Nikolić prošlost krije kao zmija noge, SVI SU U ŠOKU NAKON PONUDE KOJU JE ODBILA NJENA MAJKA

Njena majka Slovenka je, takođe, pričala o Aleksandrinoj prošlosti kao animir dame u Bujanovcu i kakve su ponude dobijale.

– Moj bivši dečko se bavi kriminalom, zaljubila sam se u njega takav kakav jeste. On je želeo i pomogao mi je dosta. Prijetio mi je kada sam izašla iz rijalitija, mama je njega zvala preko telefona, dok sam bila u rijalitiju! Njemu se učinilo da sam pogledala nekog dečka, onda mi je polomio telefon, izudarao me je. Nakon toga me je njegovo obezbjeđenje pokupilo i odvelo, ja sam htjela da iskočim iz auta, nikog ništa nije zanimalo, ostavili su me na granici, preskakala sam preko ograde i došla za Beograd – rekla je tada Nikolićeva.

Ja znam za par devojaka koje su radile to, ali samo što to nisu javno rekle. Te djevojke su bile dobro obučene, urađene grudi, nos… Svašta su mi nudili, stan, svote novca, telefone, šoping da pokupujem sve živo, u Makedoniji sam dobijala te ponude, ali nisam pristajala na to – govori Aleksandra, a potom Slovenka dodaje da je i ona dobijala ponude:

– Ona ništa loše nije radila. Ja sam isto dobijala ponude, a dok druge su to iskorišćavale bolje od mene.