SPREMILA OSVETU ZA ALEKS NIKOLIĆ – ANA JOJ NEĆE OPROSTITI IZDAJU: Uništila je pred milionima u dva poteza (VIDEO)

SPREMILA OSVETU ZA ALEKS NIKOLIĆ – ANA JOJ NEĆE OPROSTITI IZDAJU: Uništila je pred milionima u dva poteza (VIDEO)

Zorica Marković i Ana Ćurčić sele su u dvorište, te su tom prilikom počele priču o Zvezdanu Slavniću i sinoćnjim nominacijama.

– Pop**ao se dovoljno – rekla je Zorica.

– Ma znam, ali ja ti govorim o sebi, moram da se okrenem sebi – rekla je Ana.

– Ja ti to i pričam i razumem da ti nemaš potrebu da pričaš sa njim -rekla je Zorica.

– Nemam uopšte. Imala sam kad sam ušla, sinoć sam namjerno sela preko puta, skupila sam snage i gledala ih. I ništa. Ja ne znam kako to da ti objasnim uopšte – rekla je Ana.

– Krenuo je da viče da se dere i da je traži, nakon toga je donijela supu. Jadno. Ti si kao čovek prišla, ja te razumijem i kapiram, nek priča ko šta hoće – rekla je Zorica.

– Šta je danas ljudski, kako za koga, to je pitanje – dodala je Ana.

– Bio je prime. On je celu peticu samo nju pratio – rekla je Zorica.

– To je njoj i rekao, a evo ispratio je. Pratio je dok sam ja išla na posao, komentarisali smo Zadrugu zajedno… Mogu da pričam sa Markom Markovićem, baš je lijepo rekao, sve mi se dopada kod njega, ima i ponašanje i sve. Palčica – rekla je Ana.

– Miljana je rekla istinu, iako je bio onaj snimak i sve – rekla je Zorica.

– Žana meni misli dobro, veruj mi, znam ja što to kažem. Ja sam njoj sinoć rekla, ona ima viziju, ja se sa Žanom razumem u mnogim stvarima, ne pričam kao sa tobom – rekla je Ana.

– Situacija je jako napeta, Filip, Bilal, čak i on može da odreaguje na neke stvari. Ovaj dečko ima pravo da kaže, prvi dan je ovde skočio na Kristijana – rekla je Zorica.

– Vidi, ovde je klasična konfrontacija Cara, Bilala, Maje i Aleks – rekla je Ana.

– Ja u šoku sinoć kad je ustala da nominuje i kao na tebe, a onda Automotive priča kako igram rijaliti – rekla je Zorica.

– Je l’ veruješ ti u to? Ja ga zovem u neznanju, pomogla mu, ma neću ni da pričam, samo kažem: “Hvala mu”… Jesam ispala kontradiktorna, meni Aleksandra kad sam ušla nije bila prioritetna, a ona se uplašila kad joj je prišao. Ja jesam zbog nje plakala i imala haos – rekla je Ana.

– Kad god sam bila na ivici jer me diraju i peckaju, eto tako svi ti šištavci, ja samo kažem nemoj da progovorim – rekla je Zorica.

– Možemo samo da se pogledamo za nju, nemoj me zaje**vati, a sinoć je pokazala da je pokvarena. Ona nema dubinu, da sedne i da kaže da je flertovala sa njim i ostalo, a treća stvar je da sedne i da razmisli da sam ušla i da sam gledala, da li sam ja proživljavala nešto i da kaže: “Ušla je i stala mi u zaštitu kao žena ženi”. Ja ovde tražim nemoguće – rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.