DEJAN DRAGOJEVIĆ KONAČNO POKAZAO DJEVOJKU: Evo kako izgleda Jovana – FANOVI BEZ TEKSTA

Dejan Dragojević, nedavno se i zvanično razveo od svoje bivše žene Dalile Dragojević.

U Zadruzi 5, ušao je kao suprug pomenute bivše zadrugarke koja ga je javno prevarila sa Filipom Carem, nakon nakoga je uslijedio i krah braka.

Dejan je nešto kasnije uplovio u vezu sa Aleksandrom Nikolić, koja je u šestoj sezoni uradila gotovo istu stvar i to sa istim čovjekom, te je Dragojević očigledno riješio da okrene novi checklist.

Kao bomba odjeknula je vijest da sada ima novu djevojku, koja nema veze sa javnim svijetom, niti je mediji zanimaju i jednom prilikom priznao da je tek sada našao svoju sreću.

U pitanju je Jovana, zbog koje Dragojević ne skida osmijeh sa lica, a jedno njihovo javno pojavljivanje napravilo je pravu buru, jer ih je paparaco jurio u stopu, kada je javnost prvi put i ugledala njegovu novu ljubav.

Dejan se trudi da svoj privatan život krije u tajnosti, ali ovoga puta je napravio presjedan i na svom Instagramu objavio Jovaninu fotografiju i uz nju podijelio emotivne riješi pjesme, koje jasno govore čime ga je osvojila.

– Oči oči, tvoje oči, kao pravi biseri u noći… – glasio je dio pjesme.

Da li će pobjednik pete sezone Zadruge otići korak dalje i podijeliti još nešto sa ljudima koji ga vole, ostaje nam da ispratimo.

Kurir.rs