ALEKS UHVAĆENA U LAŽI! OBJAVLJEN SNIMAK – EVO ŠTA SE DESILO SA ZVEZDANOM U IZOLACIJI: Automobile će poludjeti kad sazna

Zadrugarka Aleksandra Nikolić se sinoć našla u nezgodnoj situaciji kada su dva nova takmičara ušla u rijaliti i potvrdili da je sa Zvezdanom Slavnićem bila vrlo prisna, kao i to da su se njene i Zvezdanove usne ipak dodirnule.

Prošle noći u “Zadrugu 6” ušao je Bilal Brajlović, koji je njenom dečku Filipu Caru otkrio šta su Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić radili u izolaciji prije nekoliko nedelja.

Podsjetimo, Zvezdan je u vidno pripitom stanju muvao Aleksandru i ljubio je u usta, dok se ona sve vrijeme trudila da ne poklekne.

Iako do poljupca nije došlo, usne im se ipak jesu dodirnule, što dokazuje i snimak koji u “Zadruzi” još uvijek nije pušten.

Međutim, Nikolićeva je prošle noći tvrdila da Zvezdan nju nije uhvatio za zadnjicu i pribio uz sebe, što je laž. Naime, na jednoj Instagram stranici fanovi rijalitija su se potrudili i napravili snimak na kom se mogu vidjeti delići razgovora Aleksandre i Zvezdana, a jedan od detalja je i taj kada ju je pribio uz sebe.

Aleksandra nije htjela to da prizna Caru, jer je on odmah poručio da će raskinuti sa njom, ukoliko je istina sve što je Bilal rekao o muvanju sa Zvezdanom.