DOKTORI JOJ ZABRANILI DA PJEVA! Tanja Savić priznala da li ima novog dečka, a onda progovorila o velikom zdravstvenom problemu

DOKTORI JOJ ZABRANILI DA PJEVA! Tanja Savić priznala da li ima novog dečka, a onda progovorila o velikom zdravstvenom problemu

Poznata pjevačica Tanja Savić gostovala je u današnjem izdanju emisije ”Premijera – Vikend specijal” i tom prilikom govorila o svim aktulelnim temama iz svog života. Naime, ona je otkrila kakav zdravstveni drawback ima,osvrnula se na razvod od Dušana Jovančevića i otkrila da li su istinite glasine da ima novog dečka – oca dvoje djece.

– Čekam to vrijeme, baš sam se uželjela pjevanja. Mnogo je teže repovati i pJevati i tu treba mnogo više vazduha. Mnogo je zeznuto i tu je tek drawback. Tek je drawback u diskotekama gdje nema vazduha i ima dima. Vučem i dalje poslJedice prehlade, imam problema s glasom – rekla je Tanja i otkrila da bi volJela da posavJetuje mlađe kolege.

– Otpjevam ”Zlatnik” bar dva puta u toku noći i uglavnom svi budu zadovoljni. Niko mi ne traži savjet, ali bih baš voljela. Volim da pomažem svima. Rekla bih im da sačuvaju glas i da budu svoji, da nikoga ne kopiraju. Trebalo je mnogo truda da mi se vrati sve. Morala sam svoje mesto da opravdam, da se opet vratim – rekla je pevačica, a onda progovorila o glasinama da ima novom dečka.

– Moram da demantujem da sam u vezi 3 mjeseca. Ne zabavljam se ni sa kakvim Lolom. Nije mi jasno zašto mi se nameće tamo neki čovjek sa dvoje djece. Vjerovatno jer mene doživljavaju kao singl majku s dvoje djece. Bolje da mi nađu nekog mlađeg. Ne bih da otkrivam da li se pojavio neko. Volim da se šalim. Nije ni važno da li sam zaljubljena – rekla je Tanja i otkrila da ne zna da li je konačno i papirološki razvedena.

– Još nisam provjerila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Vidjeću šta je to, to treba da se desi u naredna 2, 3 mjeseca svakako. Desi se neki momenat da osjećaš prazninu u srcu. Treba čovjek da radi na sebi, u zadnje vrijeme ne slušam nikog i podržavam samo sebe. Uvijek sebe poslušam. Ženama bih dala savjet da ne odustaju i da imaju djecu uz sebe uvijek – rekla je pjevačica i progovorila o zdravstvenim problemima.

– Doktor mi je zabranio da pjevam i ne smijem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osjetljiv. Vrijeme je da malo pripazim, da radim neke vježbe za glasne žice da bi se malo povratile – otkrila je Tanja pred premijernim kamerama i progovorila o fotografiji sa Editom Aradinović i šalom koju su njih dve napravile na račun njene tuče sa sestrom Indi.

– Mi smo uslikale na aerodromu. To mi je presmešno, Edita i ja smo napravile foru i to je šala. Ništa to nije ozbiljno. Posvađaju se dvije sestre. Ne znam ja šta se tu desilo, to će one da kažu. U mojoj porodici je sve tremendous, živimo zajedno, na okupu smo, sve je u redu – poručila je Tanja.