“IZGUBILA JE 5 LITARA KRVI” Jezive riječi Aninog bivšeg o SMRTI BEBE i porođaju – Ćurčićeva JEDVA preživjela

Nekadašnji dečko Ane Ćurčić, aktuelne učesnice šeste sezone rijaliti programa “Zadruga”, Dragan Aca Bulić,u ispovijesti za domaći portal ogolio je dušu o emotivnom gubitku bebe koju je dobio sa Ćurčićevom.

Takođe, otkrio je i do sada nepoznate detalje odnosa sa zadrugarkom o kojoj javnost neprestano bruji.

– Ja sam sa Anom bio pre trideset i kusur godina. To su bila druga vremena, zabavljali smo, držali za ručice, to je tako izgledalo tada. Živjeli smo zgrada pored zgrade, išli smo u istu školu “Đuro Strugar” u bloku 37, i kao sva normalna djeca u to vrijeme, počeli smo na klupici, od pantomime do lastiša. Ana je zatrudnjela kada je imala 17-18 godina, to je bilo pred kraj naše veze. Zatrudnela je i imali smo taj peh da nam je dijete navodno umrlo u bolnici “Narodni entrance”. Ona je taj porođaj jako teško podnijela, izgubila je pet litara krvi, doktoria dijete je bilo u inkubatoru. Ja sam trčao sa jedne strane na drugu, djevojčica kojoj smo dali ime Aleksandra je provela devet dana u inkubatoru, a onda su nam saopštili da je dijetw umrlo – prisjeća se Aca s knedlom u grlu, pa nastavlja:

Ja to nisam htio da prihvatim u to vrijeme, svaka ćelija mog bića je pulsirala da je ona i dalje živa. Tražio sam da sahranimo dijete, tri dana sam stajao ispred, opkolio sam bolnicu kako bi mi vratili bebu, jer nismo dobili nikakav papir. Ja sam i dan-danas uvjeren da je to dijete živo. Ja sam dijete viđao prije toga, nakon toga nam nisu dozvolili da vidimo bebu. Moja Aleksandra je nekako, za razliku od stotine djece koja se nalazila u inkubatorima, disala. Jezive su to scene bile, krv na sve strane, ne daj Bože nikome da to preživi, ali ubjeđen sam da je ona ukradena, međutim, to nikada nisam mogao da dokažem. Poslije tri dana mog insistiranja, došli su moji otac i majka i lupili mi dvije čvrge i natjerali me da pustim ljude da rade svoj posao. Tako sam nekako prihvatio tu sudbinu, ali u dubini duše, mislim da je Aleksandra živa – ističe Bulić odlučno.

Bulić u razgovoru za domaći portal otkriva da je njegova ljubav sa Ćurčićevom nakon tragedije bila na klimavim nogama, ali da su i nakon kraha veze ostali u besprekornom odnosu.

– Ana i ja smo nakon toga ostali još dvije godine zajedno, ali siguran sam da nas je taj događaj definitivno poremetio. Razišli smo se, svako je krenuo svojim putem, ali smo ostali uvijek tu jedno za drugo i stvarno imam samo riječi hvale za nju. Uvijek sam tu za nju, kao i ona za mene – zaključuje Aca Bulić.

Podsjetimo, i Ćurčićeva je u više navrata u rijalitiju pričala kako je jedva preživjela ovu tragediju…