HAOS ZA HAOSOM! Miljana zaratila i sa Sanjom, ona se POPELA na sto i izrešetala Kulićevu, Ivan Marinković joj se pridružio! (VIDEO)

Drama!

Marko Stefanović je bio naredni takmičar koji je glasao za najiskrenije takmičare, a potom je reč dobila Sanja Grujić.

U svakoj mogućoj emiciji je iskrena Sanja. Miljan u svakom izlaganju i Marko MMA – rekao je Marko Stefanović.


FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Vama su najiskreniji oni koji ćute, klimaju glavom, štede sebe stresa. To je mudrost, a ne iskrenost. Za mene je iskren koga njegove reči mogu da koštaju. Miljana ne može biti iskrena, jer jedne sekunde voli Zolu, jedne Bebicu… – pričala je Sanja.
Misliš da poznaješ me dobro, ali od luđe ima luđa – pevala je Kuličeva.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Marko Marković je dobra osoba, ali ne mogu da ga ocenim kao iskrenog. Najiskreniji mi je Neca Lazić, Nebitno je da li ima ispravne stavove, bitno je da ih iznese. Lepi Mića, Bilal. Ana, koja je iskrena u svojoj ljubavi… – govorila je Grujićeva, koja se popela na sto:”Treća najiskrenija osoba je Marko moj, koji nije u odnosu zbog rijalitija. Nije se muvao sa drugima, ušao je u vezu sa jednom devojkom”- istakla je Grujićeva.
On bi bio i te kako sa Majom, ali si od dobrog momka napravila agresivna i unhappy ga nijedna neće kad izađe – pričala je Miljana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Šta ti je, Miljana, posle se čudiš što te neko napada. Devojka te ubila činjenicima. Ti nisi iskrena, ti si dvorska luda i budala! Ti si životna i rijaliti budala i ljubomorna i sujetna – poručio je Ivan Marinković.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta: