KARAMBOL U ZADRUZI! Miljana potkačila Sanju Grujić tamo gdje je najslabija, njena reakcija ŠOKIRALA SVE

Zadrugari biraju najiskrenijeg takmičara među sobom, a prilikom glasanja nastao je pravi haos kada su Sanja Grujić i Miljana Kulić ušle u novi sukob.

FOTO: PRINTSCREEN
– Vama su najiskreniji oni koji ćute, klimaju glavom, štede sebe stresa. To je mudrost, a ne iskrenost. Za mene je iskren koga njegove reči mogu da koštaju. Miljana ne može biti iskrena, jer jedne sekunde voli Zolu, jedne Bebicu… – pričala je Sanja.

Misliš da poznaješ me dobro, ali od luđe ima luđa – pevala je Kuličeva.

FOTO: PRINTSCREEN
– Marko Marković je dobra osoba, ali ne mogu da ga ocenim kao iskrenog. Najiskreniji mi je Neca Lazić, Nebitno je da li ima ispravne stavove, bitno je da ih iznese. Lepi Mića, Bilal. Ana, koja je iskrena u svojoj ljubavi… – govorila je Grujićeva, koja se popela na sto:”Treća najiskrenija osoba je Marko moj, koji nije u odnosu zbog rijalitija. Nije se muvao sa drugima, ušao je u vezu sa jednom devojkom – istakla je Grujićeva.

– On bi bio i te kako sa Majom, ali si od dobrog momka napravila agresivca i unhappy ga nijedna neće kad izađe – pričala je Miljana.

– Šta ti je, Miljana, posle se čudiš što te neko napada. Devojka te ubila činjenicima. Ti nisi iskrena, ti si dvorska luda i budala! Ti si životna i rijaliti budala i ljubomorna i sujetna – poručio je Ivan Marinković.

FOTO: PRINTSCREEN