IMA KOŠMARE ZBOG ZADRUGE! Milan Milošević se probudio sa BOLOVIMA – vrištao u snu, ovo ga MUČI?!

Toliko je galamio da se to odrazilo na njegovo grlo!

Voditelj Milan Milošević aktivan je na društvenim mrežama i redovno dijeli sa svojim pratiocima šta mu se dešava u privatnom životu. On je sada putem svog Instagram profila otkrio da je imao jako čudan san zbog “Zadruge”.

Kako je voditelj napisao, ovo ga je toliko uznemirio da ga je zaboljelo grlo, pa sumnja da je u snu čak i galamio.

– Dobro jutro! Noćas sam prespavao u svojoj kući poslije dužeg vremena i imao mnogo čudan san. Sanjao sam da sam ušao u “Zadrugu” kao učesnik i da sam se toliko odmah svađao sa svima da sam ostao bez glasa. Probudio sam se i osjetim bol u grlu! Možda sam u snu i galamio, ko će ga znati. Morao sam ovo da podijelim sa vama koji mi pišete i dalje 24 sata o dešavanjima u rijalitiju – napisao je Milošević.

Podsjetimo, Milan Milošević je nedavno prekinuo saradnju sa Pink televizijom.

– Kada sam u pitanju ja i odlazak sa “Pinka”, Balkan je gorio. To je moja rečenica koju sam prvi rekao, a postala je društveno aktivna na svim mogućim mrežama. Glavni razlog odlaska sa “Pinka” je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Donio sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Riješio sam i presjekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam, shvatio sam da je odluka koju sam doneo najbolja za mene – pričao je Milan i dodao:


– Mnogo aspekata je uticalo, između ostalog od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živio samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osjetio sam da nisam dio te priče i da treba da odem. Projekat “Zadruga” sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprineo tome da svaka emisija bude najgledanija – istakao je Milošević.