“ANA JE PREVARANTKINJA, PRISVOJILA JE MOG MUŽA!” Ćurčićeva ne sluti DRAMU KOJA JOJ SLIJEDI – Ući ću u Zadrugu I UNIŠTIĆU JE!

Ovo će biti bolno za gledanje…

Otkako je u Zadrugu ušla Ana Ćurčić, čini se da se veći rijaliti odvija zapravo napolju.

Osim što Anina kuma i najbolja prijateljica Milena Kačavenda koristi svaku priliku da u javnost iznese sve što zna o njenoj vanbračnoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem, pod izgovorom da ju je upravo Ana “ovlastila” da to radi dok je ona u rijalitiju, u cijelu priču uključila se i Anina druga drugarica, već poznata u svijetu rijalitija, Jovana Novakov Šmizla.

Šmizla ne krije da ju je Ana razočarala, te je odlučna u svojoj namjeri da također javno iznese sve što zna, a da pritom nije nimalo blagonaklona prema svojoj doskorašnjoj drugarici.

Šmizla je u emisiji “Mlin sa Memom” otkrila da Ćurčićevu smatra prevarantkinjom, te je objasnila koje dvije stvari joj je žestoko zamerila.

– Nas dve smo se upoznale u njenom salonu, gde ja odlazim, Zvezdana sam upoznala kao njenog supruga. Prvi put gde je ona napravila grešku što se mene tiče, jeste trenutak kada su je pitali za Džonija, za mog muža, ona je rekla to je moj jako dobar prijatelj, moja bratina! Znači nije nijednom rekla to je od moje drugarice muž, jer ga je tako i upoznala! Tu je već napravila grešku i tada se meni zamerila – pričala je Šmizla.

Zvezdan nije bio nasilan prema Ani

Kako je Šmizla dalje otkrila u razgovoru, ona ne može da tvrdi da je Zvezdan bio nasilan prema njenoj drugarici, jer kako kaže, takvim situacijama nikada nije prisustvovala, ali se ipak ograđuje, ističući da su se njih dve intenzivno družile poslednjih šest meseci, te da ona i ne može znati šta se dešavalo proteklih 15 godina koliko su Ana i Zvezdan bili u odnosu.

Ana Ćurčić me je razočarala prijateljstvom sa Aleks

Šmizla smatra da je Anino zbližavanje sa Aleksandrom Nikolić neiskreno i nepotrebno, pa otkriva da ju je drugarica razočarala već prvu noć kada je u Zadrugu i ušla.

– Ona je mene razočarala prvim njenim činom kada se zagrlila sa Aleks. Govorila je sve najgore o njoj, i odnos Aleks i Zvezdana ju je više uznemirio nego sve ovo posle sa Anđelom. Njoj je Aleks bila fokus i Zvezdana je ostavila još kada se muvao sa njom – otkriva Jovana.

Detaljnije možete pogledati na snimku ispod: