JOŠ JEDNA GADOST ANĐELE ĐURIČIĆ: Ovog puta je UHVAĆENA! O onome što je URADILA, svi pričaju i ne mogu da SHVATE!

JOŠ JEDNA GADOST ANĐELE ĐURIČIĆ: Ovog puta je UHVAĆENA! O onome što je URADILA, svi pričaju i ne mogu da SHVATE!

Anđela Đuričić je već mjesecima pod budnim okom javnosti, a njen svaki korak se prati kako u Bijeloj kući, tako i napolju.

Osim što je veliki broj vjernih rijaliti fanova svakodnevno osuđuje zbog veze sa starijim i do skoro zauzetim Zvezdanom Slavnićem, u grupama posvećenim Zadruzi se mogu pročitati prilično surovi komentari na račun Anđeline higijene…

Iako se dugo predstavljala kao smjerna, moralna, a osim toga i djevojka koja izuzetno vodi računa o svom izgledu i osnovnoj higijeni, kako su gledaoci primjetili, Đuričićeva je od ulaska u vezu sa Slavnićem čak i taj segment stavila u drugi plan.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Naime, ona sada već nerijetko u krevet liježe neopranih zuba i sa kompletnom šminkom na licu, što je mnogima zapanjujuće, pa čak i gadno.

Upravo to je uradila i noćas, nakon gostovanja u Amidži šou, kada je legla da spava sa scenskom šminkom, vještačkim trepavicama i frizurom, a komentari koji se mogu pročitati na ovu temu su veoma surovi i direktni.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

“Helga zaboravila na kupanje. Sad spava i sa šminkom, neokupana tri dana. Blam!”, “Skini šminku pre spavanja, f*fice!”, “Pakao! Za par meseci kad izađe odavde svi će je pitati šta joj je sa licem, jer će joj propasti koža od spavanja i šminke!”, samo su neki od komentara koji se nižu ispod njenih snimaka.