OPA, ANINA KUMA NE ŽELI VIŠE DA ŠUTI! RAZVEZALA JEZIK, MNOGI ĆE BITI U ŠOKU: Ima tu mnogo pikanterija…

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić gostovala je u emisiji “Pitam za druga” gdje je komentarisala burnu svađu između Zvezdana Slavnića i njene kume.

– Ima tu jedna priča, oni imaju neki svoj dogovor, kao što i nas dve imamo. Ja sam ovde bila kontakt za medije, ne znajući da ću ja biti po gostovanjima… Oni su imali dogovor da zarade pare, da se neke stvari ne pominju, da se deca ne pominju… Ana je podstanar, on živi kod nje, ja ne mogu sada te stvari da pričam, te pikanterije. On na svaki nagoveštaj da će ona nešto reći, on skače da je prekine u izlaganju, jer je ona spolja uvek imala strah od njega. On je za Novu godinu rekao da ona neće doći, i to niko nije očekivao. Kada je Ana otišla korak dalje, kada je mislio da je dovoljno zastrašio. Jer, ona je ušla, a to očekivao nije – objasnila je Milena.

– Ja se iskreno nadam, kada dođe do tačke pucanja, ona će početi da priča ono što treba, gde će gledaoci shvatiti da među njima nema nikakav dogovor – rekla je potom.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Kako je Kačavenda objasnila, Zvezdan trenutno igra na kartu Anine nestabilnosti.

– Ona ne izgleda dobro, koža joj ne izgleda dobro, njeno lice je užasno – dodala je Kačavenda.

Kako je otkrila, od Zvezdana očekuje da se poneki napad uputi i na njen račun.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Neki su pričali da smo ga mi delile, što je glupost. Ana je juče dobila čestitku, ona je bila vezana za crveni končić o kome sam govorila. Mi smo dobre – dodala je Kačavenda i podsjetila na priču o crvenom koncu koji je podijelila sa njenom prijateljicom.

– Rekla sam joj, da kada joj je loše, taj končić pogleda, dodirne. Pratila sam, ona se nijednom nije setila da ga pipne, ili pogleda. To smo joj juče poručili – rekla je Kačavenda.