KĆERKA JE V1DELA MOJU ŽENU ISPRED H0TELA, VARA ME: Kad sam vidio s kim P0ZLILO MI JE, ODMAH SU ME ODVEZLI U H1TNU (F0TO)

KĆERKA JE V1DELA MOJU ŽENU ISPRED H0TELA, VARA ME: Kad sam vidio s kim P0ZLILO MI JE, ODMAH SU ME ODVEZLI U H1TNU (F0TO)

BONUSI:

Upoznao sam se sa svojom sadašnjom ženom na radnom mestu i to tek pošto su me prebacili u njenu smenu. Kolega iz njene smene je hteo da se menja i pošto niko nije pristao, menadžment prebaci mene jer se nikada ni za šta nisam bunio. Ona je u to vreme imala dečka, ali pošto smo na poslu provodili skoro osam sati zajedno baš smo se zbližili. Poštovao sam tu njenu vezu iako je počela da mi se sviđa da bi jedne večeri kada smo bili slobodni ona mene pozvala da izađemo u grad. Pitam je zašto nije sa dečkom, a ona kaže da tog kretena neće više da vidi u životu. Kontao sam da je neka prolazna čarka i da će se pomiriti, ali mi se te večeri u gradu tako lepo provedemo da smo počeli sve češće i češće da izlazimo zajedno. Nisam mogao više da se kontrolišem i jednom sam je pijan poljubio na šta mi je ona uzvratila, raskinula sa njim odmah sutradan i uplovila u vezu sa mnom koja se nakon godinu dana završila brakom. Njen bivši mi je juče na viberu poslao sliku puške i nije mi svejedno.

—-

Javi mi se neki momak na instagramu i kaže kako sam mnogo lijepa i zgodna, i da ga malo plaši to što sam samohrana majka ali “dao bi mi šansu”. Imajte u vidu da ne poznajem momka i nismo se dopisivali niti muvali, uopšte me lik ne zanima. Fino mu napišem: “Hvala ali mene plaše ljudi koje plaši to što sam samohrana majka, ne tražim vezu”. On mi onda napiše dugačku poruku u kojoj mi kaže da sam jadna i da bih trebala da izađem sa njim jer je on dobar momak i niko neće htjeti samohranu majku. Sem on očigledno jer mi se javio? Izgleda da je očekivao da ću biti očajna da izađem sa bilo kim samo jer imam dijete. A to što je utripovao da je dobar momak neću ni da komentarišem. Iskulirala sam ga i on je na story izbacio sliku na kojoj ukratko piše kako žene ne cijene dobrotu već žele samo novac. Hahahaha kakav paćenik.

Izašao sam ispred kuće kasno uveče da ispušim cigaretu i zatvorio sam vrata iza sebe. U jednom trenutku sam zapazio svog psa kako ide prema ulici, znao sam da je on jer je imao iste šare i istu ogrlicu. Mi ga držimo unutar kuće i mislio sam da je izašao za mnom prije nego što sam zatvorio vrata. Bacio sam cigaretu i potrčao prema njemu i zvao ga, nastavio je da hoda nije se odazivao. U jednom trenutku je prešao ulicu i krenuo jednim mračnim putićem. Kada sam stigao stao sam na početak puta i gledao ga, nešto mi je govorilo da ne idem dalje za njim, u tom momentu moj pas se u sekundi popao uz jedno jako visoko drvo, nevjerovatnom brzinom i kada me pogledao oči su mu sijale u mraku i više nije izgledao kao moj pas, ili kao pas uopšte, već kao neko duguljasto crno stvorenje. Potrčao sam nazad u kuću i kada sam otvorio vrata, vidio sam svog psa, kako me čeka. Pitam se šta sam to vidio u mraku. Neću spavati noćima.