DEVOJKA SA KOJOM SE DOPISUJEM VEĆ NEKO VREME MI POČELA SLATI SVOJE SLIKE: Sve je bilo dobro dok mi nije poslala OVU SLIKU, došlo mi muka, više JOJ SE NIKADA NISAM JAVIO, ISTO ČUDOVIŠTE

DJEVOJKA SA KOJOM SE DOPISUJEM VEĆ NEKO VRIJEME MI POČELA SLATI SVOJE SLIKE

Sve je bilo dobro dok mi nije poslala OVU SLIKU, došlo mi muka, više JOJ SE NIKADA NISAM JAVIO, ISTO ČUDOVIŠTE. Pogodajte sta je poslala klikom na sliku ispod.

BONUS:

Dečko mi je lep, visok i prosečno zgodan, ali me nervira kod njega što ne vodi previše računa o higijeni. Kupa se on, stavlja dezedorans, pere zube sve to ok, ali npr ne stavlja parfem, odeća mu ne miriše lepo kada je opere, ili npr okupa se ali obuče iste gaće 2 dana.. i primetila sam da nema problem da predamnom obuče nešto što je malo pocepano.. Uff.

Znam da je loše za posao, ali tvrdim da treba da postoje restorani koji zabranjuju ulaz deci ispod sedam godima i istoj zabraniti ulaz u pozorišta/opere kada nije dečijeg sadržaja izvedba. Odlična strana je što se retko dešava da je dete uopšte prisutno, ali kada jeste, retko kada je mirno jer se dere, trči, plače, hoće kući itd. Nemojte me pogrešno shvatiti jer ne krivim dete, već roditelje naravno.
Tata me je budio za osnovnu školu, srednju školu i fakultet. Danas, imam 24 godine i on me još budi ali sada već za posao. Kaže da dokle god budem živela sa njim i mamom da će me buditi jer je na to navikao i da ne može da zamisli jutro a da me ne probudi. Volim te tata.

Sedim sa drugaricama uveče u bašti poznate kafane u našem gradu i u jednom trenutku ulazi čovek sa dvoje male dece i sedaju za sto. Čovek je u radnom odelu, rekla bih molerskom, vidno umoran, ali srećan jer izgleda dugo nije video svoju decu. Prilazi mu konobar i umesto da primi porudžbinu, kaže čoveku da ga neće uslužiti, jer je neugledno obučen. To je čuo jedan čovek sa susednog stola, inače poznati biznismen kod nas i pozvao konobara i rekao mu sledeće:”Slušaj sine, ukoliko u roku od 5 minuta najljubaznije ne uslužiš ovog čoveka i njegovu decu, tako ću te izlomiti, ovde pred svima, da ćeš biti neugledan mesecima. Šta god da obučeš. Jel to jasno”? ! Ovaj je to naravno uradio brzinom svetlosti, a biznismen je poručio moleru da uživa u večeri sa svojom decom i na kraju platio račun i svoj i njihov. Volim ovakve ljude, koji ne oklevaju da zauzmu ispravan stav!

Moju devojku su nekada zvali upaljač, to sam znao i pre dok nismo počeli da se zabavljamo, i jako me je interesovalo zbog čega. Sada kada smo zajedno već skoro godinu dana, sam shvatio i zašto, Ona obožava da nekome ukrade upaljač, bilo da ga zna, ili ne. Izađemo u neki kafić, ona da pripali, nema, pita konobara, on joj donese, ona zapali i upljajac stavi u džep, i tako u krug. U stanu ima sigurno preko 50ak, dok kod mene jedno 10ak. U torbi njenoj jedno 3, 4 komada stalno se nađe.