“Komšinica i ja radimo u istoj firmi…”

“Komšinica i ja radimo u istoj firmi…”

“Već 11 godina ja i moja prva komšinica radimo zajedno u jednoj firmi.

Ona je mnogo zgodna i privlačna djevojka, sada već žene, oči, grudi, duga plava kosa, ma dah zaustavlja. Ona ima 34 i dvije godine je starija.

Gajio sam otvorene simpatije prema njoj, tačnije nudio sam joj da se uda za mene, a sada je nudim da prevari muža sa mnom, ali me odbijala svaki put.

Pretprošle sedmice je konačno popustila i pozvala me da dođem u nedjelju predveče, kad joj muž ode na neki sastanak. Došao sam i ranije, sačeko da muž ode i… odma, na dva koraka bio pred njenim vratima, pred vratima raja.

Otvorila je, a ja nisam čekao niti sekunda i odma sam je poljubio. Otišli smo u spavaću i u pola posla, automobil njenog muža …

Foto: Ilustracija

NASTAVAK

Otvorila je, a ja nisam čekao niti sekunda i odma sam je poljubio. Otišli smo u spavaću i u pola posla, automobil njenog muža staje ispred kuće, vratio se ranije.

Polugol sam pobjegao na zadnji izlaz, ali toliko je tragova prevare ostalo da se nije moglo sakriti da ga je prevarila.

Muž je istjerao iz kuće, ne da joj ni djecu da viđa, sada živi kod svojih, u veliki sam je problem stavio.

Nije mi željela praviti probleme i nije mužu rekla sa kim ga je prevarila. Žao mi je, stvarno je dobra i poštena žena, to je bilo prvi put da je muža prevarila i tako je završila, osjećam se nakako loše, jer sam je ja uporno nagovarao na to.