ŽENA U SRBIJI NA PARKINGU ZATEKLA UNIŠTEN AUTOMOBIL I OVU PORUKU: Uslikala da svi vide, “STARI ČOVJEK VAS JE…”

Jedna građanka Novog Sada ostala je zatečena kada je došla do svog parkiranog automobila, koji je bio slupan sa jedne strane.

Prozor je bio razbijen u paramparčad, cela vozačeva strana ulubljena i dok se žena čudila kako je moguće da neko tako udari automobil i ode, ugledala je parče papira.

“Hoću samo da zahvalim osobi koja je ostavila poruku u autu i nadam se da ćemo naći krivca koji je udario auto kod sajma u Branka Bajića. U Novom Sadu ima dobrih ljudi koji žele da pomognu. Hvala još jednom! Osoba ce se pronaći ako je tu”, stoji u poruci.

BONUS

Posmatram svoju devojku dok sedi i uči(2 godine sam sa njom) i mislim u sebi koliko je ona lepa, pametna, obrazovana, inteligentna, duhovita… Savršenog prirodnog izgleda, perfektne higijene, vodi računa o sebi, druželjubiva, komunikativna, voli da pomaže drugima, poštuje starije, ume da se zabavi, da čita, putuje. Vredna je i pomaže i svojoj i mojoj majci. Voli me neverovatno i sve bi učinila za mene. Ume i da se naljuti(mada ne duže od 5 minuta), uvek je tu kad mi zatreba, poštuje našu intimu(ne blebeće sa drugaricama, naše je samo naše), perfektno se oblači i ponaša u javnosti, svi mi zavide zbog nje. I nešto se mislim… ako ikad išta uradim, da ona ode od mene, mogu lagano da se ubijem! Ovakva osoba je JEDNA U MILION! Ali bukvalno!

Kaže on meni: “Malo ti je procvetala kosa” uz neku zgroženu facu. A to što on mene danima dočekuje u istoj pocepanoj majici, to što ima preko 100kg i sve mu visi, to što mu se više puta spustio nego digao, to što se ne tušira redovno, to sve nema veze, bitni su moji krajevi! Samo sam mu rekla da mi se ne javlja više, jer nije prvi put da isplivavaju neki kompleksi iz njega. Ja ćutim i ne komentarišem njegov izgled, da ne ispadnem površna ali izgleda on jeste površan itekako.