KONAČNA ODLUKA POVODOM TUČE ZVEZDANA I CARA – čekalo se 24 sara, sada se oglasio i ON – POTVRDIO

Većim dijelom, žurke na veleljepnom imanju u Šimanovcima i sama dešavanja na njima promijene tok rijalitija “iz korena”.

Sinoć je pjevačica Andreana Čekić napravila totalni lom svojim nastupom, kojim je zajedno sa zadrugarima, u okviru nedjelje ljubavi, obilježila i Dan zaljubljenih.

Tom prilikom, izbila je neočekivana svađa između Filipa Cara i Zvezdana Slavnića. Naime, njih dvojica su prije samo nekoliko dana obavili ozbiljan razgovor poslije emisije, te je Filip tom prilikom zamjerio Slavniću sve što mu je ležalo na srcu, dok ga je on s druge strane uvjeravao da ništa nije imao sa njegovom sadašnjom devojkom, Aleks Nikolić.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Kako je ova svađa eskalirala, obezbjeđenje je uletjelo munjevitom brzinom u kazino, kako bi spriječilo dalji okršaj, a ovim povodom ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Carevim prijateljem, Brunom, koji je ovaj karambol prokomentarisao.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Više volim da je sa većinom dobar nego da se svađa ili ima konflikte…Verujem da zna šta radi i da će znati da se postavi kako treba, ja sam uvek uz njega svakako – rekao je Bruno.