STIGLA DETALJNA UPUTSTVA ZA Anđelu i Zvezdana: Poruku im uručila PRODUKCIJA – ovo OSIGURAVA POBJEDU

STIGLA DETALJNA UPUTSTVA ZA Anđelu i Zvezdana: Poruku im uručila PRODUKCIJA – ovo OSIGURAVA POBJEDU

Rijaliti učesnici i emotivni partneri, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić spremili su se da legnu da spavaju, ali su prije toga uzeli jednu od čestitki koji su dobili za Dan zaljubljenih od fanova, pa su je zajedno pročitali.

Fanovi su im detaljno napisali šta bi trebalo da rade ukoliko žele da njihov odnos uspije i da pobijede svoje loše strane, a produkcija im je predala pismo sa ostalim poklonima.

– Ti si tu da oslušneš klik-klak na njegovim grudima, ti si tu da mu spremiš hranu i sa ljubavlju doneseš, ti si tu da se, zbog njega, trudiš i pokušavaš, ti si tu da osetio “da ga čuvaš”, tu si da mu budeš “do kraja” i njegova “poslednja” – pisalo je u prvom dijelu, a evo šta je pisalo u nastavku:

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Mi smo tu da podržimo vašu ljubav kada mislite da to niko ne radi, a ima nas mnogo. Da vas volimo onakve kakvi ste jedno pored drugoga, kada ste sami na svetu, nasmejani, lepi i zaljubljeni… Mi vas volimo drugačije, volimo Anđu i Zvekija na koje ničije reči ne utiču. Ne kvarite to! Pročitajte milion puta čestitku jednog mudrog starca koji vam želi dobro i čeka vas napolju – ČUVAJTE JEDNO DRUGO I VERUJTE SAMO JEDNO DRUGOM! Obuzdajte Don Žuana i utišajte Helgu. Pogledajte jedno drugom u oči, uhvatite se za ruke… – pisalo je u nastavku.

S druge strane, postojala je posebna poruka za Zvezdana u kojoj je pisalo.

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Ti si tu da je noću paziš kad je bolesna, ti si tu da joj znoj sa čela brišeš i ljubiš ga nežno, tu si da proveriš je l’ ima temperaturu, da greješ stomak kada je boli, tu si da joj ostaviš čokoladicu i izmamiš joj osmeh, tu si da uvek “stojiš ispred nje” kao što si jednom obećao, tu si da joj pružiš pažnju i sigurnost i najčvršći zagrljaj – pisalo je u dijelu za Slavnića.

Njih dvoje su se potom zahvalili fanovima iz “Bungiš tima”, te su navalili na slatkiše koje su im poslali.

Detaljnije pogledajte u videu.