LOVA DO KROVA, OPA! MOKA SLAVNIĆ dobio ponudu koja se ne odbija da uđe u “Zadrugu 6”, SLAVNI KOŠARKAŠ ulazi da ih sve RAZBUCA

LOVA DO KROVA, OPA! MOKA SLAVNIĆ dobio ponudu koja se ne odbija da uđe u “Zadrugu 6”, SLAVNI KOŠARKAŠ ulazi da ih sve RAZBUCA

Zoran Moka Slavnić dobio je ponudu da postane učesnik “Zadruge 6” za honorar od 80.000 eura, saznaje Kurir. Mada je i sam ranije izjavio da bi volio da uđe u rijaliti, gdje se već nalazi njegov sin Zvezdan Slavnić, bivši košarkaš ipak se premišlja da li da prihvati poziv produkcije. Ima više razloga zbog kojih on, kako nam je rekao naš izvor, nije spreman da bude pred kamerama.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ

Prvi je navodno to što mu se nije dopala prvobitna cifra koja mu je ponuđena, a riječ je o honoraru od 50.000 eura za četiri mjeseca.

Moka je odmah kazao da nema šanse da to prihvati jer zna pouzdano da je njegova bivša snajka Ana Ćurčić dobila mnogo više para. Nakon nekoliko dana opet su ga zvali iz produkcije i dali novu ponudu za 20.000 eura veću, ali i to mu je bilo malo, pa je sam rekao da bez 80.000 neće ući.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ, PRINTSCREEN INSTAGRAM

Producenti su se na kraju složili s tim, ali Moka ih je navodno sutradan pozvao i rekao da mu njegovo zdravstveno stanje trenutno ne dozvoljava da uđe u šou, pa je dogovor postignut da tek krajem februara ili početkom marta postane učesnik “Zadruge”, kad bi trebalo da završi s terapijom koju prima.

Pozvali su Slavnića da im da komentar, ali je on više puta ponovio da neće da priča ništa za medije.

FOTO: SHUTTERSTOCK, NEBOJŠA MANDIĆ, PRINTSCREEN

– Ne, ne. Baš me briga šta hoćete da pitate – poručio je slavni košarkaš. Inače, jedan od uslova produkcije bio je da Moka do ulaska u šou ne daje izjave i da ne komentariše ponašanje svog sina kako bi sačuvali ekskluzivu.

Ako Slavnić zaista uđe u šou, očekuje se da će odmah ući u sukob sa bivšom snajkom Anom zato što su se njih dvoje posvađali još dok je ona bila napolju. Moka je javno podržao svog sina Zvezdana zbog toga što je Ćurčićevu prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, što mu je snajka mnogo zamjerila. Pale su i teške riječi između njih dvoje, a Ana je svekru slala glasovne poruke u kojima ga je vrijeđala i psovala.