SKANDALČINA! Tvrdi da ZVEZDAN VOLI MUŠKARCE – OSVANULO koga je sve milovao i PIPKAO?! “Željan je ljubavi”

Dok u rijaliti programu “Zadruga” svaki dan vlada neizvjesnost oko toga da li će sin slavnog Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić završiti sa bivšom nevjenčanom suprugom Anom Ćurčić, ili sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, bivša zadrugarka Vesna Rivas tvrdi da ljubavni život Zvezdana Slavnića uopšte nije tako jednostavan.

Ona je šokirala tvrdnjama da Slavnić ima sklonosti ka muškom polu.

Foto: Srbija Danas

– On je jedna prefinjena, krimogena faca. Činjenica je da može u afektu sve da uradi, ali je i prefinjen. Tek će otvarati svoje ličnosti. Ne znam da li ste primetili na poslednjoj žurci, on je samo grlio, milovao, pipkao muškarce. Željan je ljubavi, traži ljubav. On je energetski vampir. Nikad ga nisam videla srećnijeg nego na žurci. Brendon skida bubicu, a ovaj njega zagrli, pa štipnu, pa za g*zu. Samo vratite movie ono natezanje sa Carem, Automotive se us*o – rekla je Rivasova.

Vesna je potom istakla da, kada je ljubavni život Zvezdana Slavnića u pitanju očekuje da će do kraja rijaltiija on ući u vezu sa muškarcem.

Zvezdan SlavnićFoto: YouTube/Zadruga Official

– Šou je počeo. On sebi već rezerviše sedmicu i osmicu, znači spreman je da uradi nešto zbog čega neće smeti na ulicu. On i nema gde da ode. On je željan ljubavi, nema veze da li sa muškarcem ili ženom. To je ono sledeće što čekam da pokaže Zvezdan. Čekam da krene neko od ovih dečaka, evo Brenda malo sa perikama, da bude okidač za to. On misli: “Sve je rijaliti, sve mi se može, frajer sam”, ali Ana mu smeta, ona ga blokira – rekla je Vesna Rivas za “Estradu bum”.