MAJA MARINKOVIĆ IDE PONOVO POD NOŽ! Starleta ipak nije zadovoljna, evo šta je SLJEDEĆI KORAK! HIT

Maja Marinković je krajem ljeta povećala je zadnjicu na jednoj privatnoj klinici, ali rezultatima po svemu sudeći nije zadovoljna, pa ponovo ide pod nož.

Kako Kurir saznaje, starleta ide na remont, a onda ulazi u rijaliti “Zadrugu”.

– Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je drawback. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je željela lijepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vrijeme odmicalo bila je sve nesretnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož. Znate kakva je Maja sve mora da bude pod konac – priča naš izvor blizak starletinom ocu Takiju Marinkoviću koji je podržava u njenim željama i zahtevima.

Starleta je ugrađeno 420 kubika u zadnjicu. Samo šest dana poslije operacije ugradnje silikona u pozadinu, izašla je u grad. Zbog mogućih komplikacija Maji je rečeno da strogo mora da miruje, prvih 14 da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mjesec dana. Međutim, ona nije slušala doktore, već je šesti dan od operacije izašla iz stana i uživala u jednom restoranu. Kako tvrde njeni prijatelji nije se pridržavala upustva i zato joj se zadnjica deformisala, pa nije zadovoljna izgledom.

Kurir.rs