IMA NEKA TAJNA VEZA! Maja Marinković i Edo Fetić RASKRINKANI, ovako su pokušali da zamažu oči javnosti

Javnost bruji o odnosu Maje Marinković i Eda Fetića. Fanovi su već primijetili da su objavljivali fotografije sa istih mjesta, a sada je još jedan detalj zapao za oko.

Iako su oboje bili poprilično aktivni na društvenim mrežama, sada su se povukli i prekinuli da se oglašavaju putem istih, zbog čega su mnogi posumnjali da su ponovo otputovali zajedno.

Marinkovićeva, kao ni Edo, danima nisu objavljivali fotografije, što je poprilično čudno, s obzirom da inače baš na taj način komuniciraju sa fanovima.

Oni i dalje negiraju sve i poriču da su u vezi, a da li će uskoro priznati – ostaje nam samo da pretpostavljamo.

Nedavno je, bivša zadrugarka Dragana Mitar, koja je bila u turbulentnoj vezi sa Edom, ali i drugarica sa Majom, odlučila je da sa društvene mreže Instagram ukloni Marinkovićevu. Poznato je da su njih dvije dosta vremena provodile zajedno, a tragic je na taj odnos po svemu sudeći stavljena tačka.

Podsjetimo, Dragana i Edo su vezu započeli prije “Zadruge 3”, dok je on još bio u braku, ljubav su nastavili pred kamerama, ali su se narednih godina više puta mirili i raskidali. Da li je Dragnin potez dokaz da se ipak nešto dešava između Maje i Eda ili je nešto drugo razlog što je puklo prijaeljstvo, ostaje da saznamo.