MAMA JE UŠLA U MOJ STAN I ZATEKLA SUPRUGU KAKO SPAVA U PODNE: Kad mi je poslala OVU SLIKU IZ dnevne, odlučio SAM DA SE ODMAH RAZVEDEM

MAMA JE UŠLA U MOJ STAN I ZATEKLA SUPRUGU KAKO SPAVA U PODNE: Kad mi je poslala OVU SLIKU IZ dnevne, odlučio SAM DA SE ODMAH RAZVEDEM

MAMA JE UŠLA U MOJ STAN I ZATEKLA SUPRUGU KAKO SPAVA U PODNE:

Kad mi je poslala OVU SLIKU IZ dnevne, odlučio SAM DA SE ODMAH RAZVEDEM

BONUS

Mačka mi je udario auto. Preživeo je, ali posledice su veoma velike. Pitanje je da li će se izvući, a čak ni operacija to ne garantuje 100%. Iako je jako mali, tek 6 meseci, i iako smo kratko zajedno, ja sam se toliko vezao za mačka da mi bukvalno dođe da plačem. Već 2 dana sam non-stop oko njega, osim kad sam na poslu, i ne mogu da opišem ljubav koju osećam prema njemu, kao i strah. Mislim da za ljudskim bićem nisam ovoliko strahovao nikad. Bili smo nerazdvojni, bukvalno sam ustajao sa njim i legao sa njim. Trenutno prede isključivo kad me vidi posle posla, obraduje se, i kao da oće nešto da mi kaže, a mene ubija činjenica da ne mogu da mu pomognem. Nadam se da će preživeti i da ćemo još godinama da se družimo.

Često se zagledam u dobra auta kad hodam gradom, pa mi poslije bude neugodno jer imam osjećaj da ljudi misle da sam neka level pro sponzoruša, a ja luda za autima od malena i razumijem se u njih iako sam žensko.

Sadašnji muž mi je zbog njegove majke opalio dva šamara za vreme svadbenog veselja. Trudna sam.

Gledam kako drži bebu, sina nasljednika, koji je nedužan nastao u aferi meni iza leđa, grli ga, čuva… a našu ćerku nije ni za rođendan nazvao, da ne pričam što nije došao da je vidi godinu i po… Gledam tu scenu sa neke zabave na slici i boli me. Više sam otupila na onu bol koju je prouzrokovao meni izdajom, ali nikako da shvatim zašto ćerku koja samo 3 godine ima, NE ŽELI da vidi. A ona ga spominje. Pita za njega. Meni se duša kida. Normalan čovjek, obrazovan, oficir, da se tako promjeni nakon godina veze i braka, evo ne znam. Znam samo da on živi punim plućima a ja i dalje u nevjerici stojim na istom mjestu.

Probudim se u noći samo da bi ga poljubila i nastavim spavati. To ni ne radim svesno i to je nešto novo za mene, budući da nikad nikome nisam pokazala nikakve emocije.

Deco, ja sam baka u penziji. Čitam ovde često kako se raspravljate oko podela obaveza u kući i oko dece. Odrasla sam na selu zajedno sa bratom. Podela poslova je samo zavisila od toga ko je snažniji i spretniji ali je svako imao svoje obaveze, koliko god je moguće podjednake. Onda dođem u grad i sretnem se sa ukorenjenim mišljenjem da je moje da idem na posao, pa kuća i deca dok je njegovo samo da iscepa drva jednom godišnje, eventualno nešto oko kuće jednom mesečno. Raspali roštilj ali da ja sve pripremim. Nećemo tako. Moj brat bi sa podsmehom gledao na takvog lenjivca. Ako se ne živi na selu sa svim obavezama tamo, onda odraduješ obaveze u kući shodno svojoj snazi i spretnosti. Možete da zamislite mog muža koji je kritikovan da je papučar jer šeta svoje dete i pere sudove još u to vreme. Skandal. Čuvajte svoje živce za ljude koji to zaslužuju i živećete mirnije. Ostavite lenjivče oba pola da se bakću sa sličnima. Ko hoće promeniće se, ko neće neće ni za 100 godina. Lep pozdrav!

Imam decu od 2 i 8 godina, ali nikako ne mogu da se složim sa drugim roditeljima, tj. Majkama. Teme o kojima one diskutuju su užasne i dosadne i jednostavno mi je toga preko glave (Zadruga, recepti, muževi, svekrve, tračevi, itd). Mogu da popričam u hodniku, ali bez ikakvog daljeg druženja. Stvarno ne znam šta se to dešava, ali zbog toga nemam nijednu prijateljicu i ne znam ni kako da se sprijateljim s nekim normalnim kad očigledno oko mene nema normalnih ljudi..