MILJANA NE DOLAZI DO DAHA OD SUZA: Slomila se nakon pomirenja sa Bebicom, shvatila šta je uradila Zoli!

Sve emocije su se izmiješale.

Tokom emisije “Gledanje snimaka” zadrugarima je pušten klip na kojem Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica razgovaraju o rasporedu sedenja za stolom.

– To je bilo o sjedenju, jer sam ja rekao da neću da sjedim kod Maje i Slađe da se ne bi pravio haos niti da ona razmišlja o tome. Ja sam se družio i družim se sa Slađom i Majom, ali ne želim da bude blisko i da se prave priče – rekao je Nenad.

Ja sam povremeno viđao emociju kod Miljene i Zole, a sad kao treba kod Bebice, iako ona nikada ne bi njemu ljubomorisala kao Zoli – rekao je Ivan.

– Ja ne vidim opasnost ni od jedne devojke, jer znam koliko mene Bebica voli, ja njemu verujem.Ja nema razloga da se nerviram, njemu sam ja bitna. Znam ja koliko on mene voli – rekla je Miljana.

– Miljana se igrala sa Zolom jer joj je bilo dosadno. A ljudi koje stranice podržavaju moj brak. Ljubav je napolju, a ne u rijalitiju – dodala je Marija.

– Ja sam mislio da me voli i sve panove koje smo pravili zajedno. Meni su neke stvari bile čudne, kada mi je rekla da su Marija i Bebica uticali ne njemo ponašanje – govorio je Zola.

– Meni je žao jer sam ja njega povredila – rekla je Miljana sa suzama u očima.

– Oni su dobili bitku, ali nisu rat – rekao je Zola.

– Da li Zola stvarno misli da je Miljana njega volela? – upitao je Ivan.

– Jeste, moguce da me je manipulisala – rekoa je Zola.

– Ma koga vi zaje*avate, ona ne zna da voli, – govorio je Ivan.

– Miljanu posle Marije i Matore ja najbolje poznajem. Miljanine suze retko imaju cenu. Ona polače a sebi redovno čini loše. Ona samta treba da bira sa kim želi da bude – rekla je Marija.

– Dete ti plače na silu. Ona ne igra uopšre rijaliti – rekla je Zorica: