“Moja komšinica prije nekih 5,6 godina otišla u Švicarsku”

“Moja komšinica prije nekih 5,6 godina otišla u Švicarsku da čuva dvoje male djece.

Za ta 3 mjeseca koliko je tamo bila, uspjela je da razvede oca te djece.

Malo poslije toga se udala za njega. Kad prije nekih mjesec dana se vratila u Srbiju jer je muž ostavio zbog žene koja im je čuvala djecu.

Još plače i kaže kako život nije fer.”

BONUS

Zove me deda pre neki dan kaže bila milicija da me traži on im reko da sam u inostranstvu da ne zna da l sam živ i da sigurno ako sam živ neću skoro nazad. U prolazu naletim na vozilo i pitam pandura da l može da proveri što su me tražili deda im reko da možda nisam živ pa da vidim što me traže, ovaj mi kaže druže ako te traže moram da te vodim da noćiš tamo a ja sam samo stao da kupim da jedem, idi sutra do stanice pa pitaj. Zahvalim se čoveku i sutradan odem do stanice tamo me gledali ko idiota i kažu nema ništa niko vas ne traži. Zovem dedu on crče od smeha i kaže to ti je zato što nam se ne javljaš.

Dečko mi je rekao da ga ne privlačim kao žena i da želi da ostanemo drugovi, nakon što sam mu našla aplikaciju sajta za upoznavanje.. Ja sam nekako preživela i blokirala ga na svim brojevima i mrežama. Čujem – ljuti se. Nema od koga da pozajmljuje pare (koje ne vraća) i ko da mu piše skripte. Nema ko da ga vodi po restoranima i da mu sipa gorivo. Jeste, sve sam to radila, nisam brojala moje – njegovo. Zauzvrat je flertovao sa strane… kad sam ga uhvatila bilo je – ne volim te. A moje pare si voleo. Ma mrš gnjido.

Mama mi je dala njen laptop da joj stavim antivirus. Slučajno sam u brzini obrisao neki folder i ušao u Recycle bin da ga vratim, ali bolje da nisam. Kanta joj je puna golih slika u raznim pozama koje, nažalost, nisam mogao da izbegnem tražeci taj folder, a u istoriji sam video nekr sumnjive sajtovi za upoznavanje. Ona jeste razvedena, ali plaši me činjenica da ko zna gde postavlja i kome šalje takve slike. Živimo u malom mestu i da izađu u javnost, to bi joj uništilo živog, a u ovim godinama joj takav skandal definitivno ne treba. Takođe, voleo bih da te slike zauvek obrišem iz sećanja.

Moj dečko je muzičar. Sve bi to bilo lepo da on stvarno ima neke nastupe, ali on ima 25 godina i dalje je u rok bendu koji je napravio kao srednjoškolač. Posao im se svodi na povremene nastupe u nekim rupama od klubova gde se skuplja par srednjoškolača u rok i metal fazi, a plata im je zapravo džeparac dok žive s roditeljima. On i dalje tripuje da će postati nova Metalika, dok se njegovi vršnjaci osamostaljuju, zapošljavaju, stvaraju svoj biznis, porodice, imaju žene i decu, on se vucara s tim propalicama iz benda, roditelji im daju za pivo i tripuju srednju školu. U vezi smo od srednje, volim ga, ali ja ne mogu više. Ne vidim budućnost s njim, a on se ni ne trudi da stvori budućnost sa mnon. Sve se nadam uozbiljiće se, a on je i dalje na istom nivou kao kada smo se upoznali.