VRATILA SAM SE S POSLA I UGLEDALA OVU KĆERKINU PORUKU: Kad sam pročitala šta se na kraju desilo ZAPLAKALA SAM, šta da radim?

VRATILA SAM SE S POSLA I UGLEDALA OVU KĆERKINU PORUKU:

Kad sam pročitala šta se na kraju desilo ZAPLAKALA SAM, šta da radim?

BONUS

Nakon dana i dana priče sa samom sobom, odlučila sam zadržati dijete od muškarca koji je samo nestao iz moga života. Pokušala sam mu reći da sam u drugom stanju, ali nije se udostojio ni javiti na moje pozive. Neću trčati za njim. Jedva čekam bebu.

Mnogi ovde pričaju kako je komunikacija ključna za opstanak veze ili braka. To ću iz ličnog iskustva da vam opovrgnem. Primera ima mnogo ali poslednji je moja žena. Da li je normalno da žena od 30 i kusur sa dvoje dece i koja je u braku, postavi sliku sa provokativnim pogledom kako gleda u kameru dok jabukom dodiruje usne i liže je jezikom? Po meni nije i više puta smo razgovarali, pokušao sam da objasnim ali kao da pričam zidu.

Vremenom sam shvatio da ja mogu da volim samo lijepe i zgodne žene. Ostale žene povređujem psihički, čak mi nije strano ni da budem nasilan, dok onim lijepim sve opraštam, maltene klečim pred njima.

Bojim se da sam ljubavnica. Ne znam kako da saznam da li je zaručen. Naime, on je Turčin i ovde radi u Srbiji. Ima 25 godina. Bojim se da je po njihovim običajima već obećan drugoj, to jest da su ga roditelji zaručili. Sa njim sam u super odnosima, slažemo se, viđamo se često, idem kod njega u stan i lepo provodimo vreme. On kaže da traži ozbiljnu vezu i da voli slovenske devojke. Ne znam šta da mislim. On tvrdi da je slobodan.