NARIČE U SUZAMA KAO KLINKA OD 13 GODINA – Ana se slomila nakon što je saznala šta je Zvezdan uradio sa Anđelom

Gledaoci Zadruge se čude da se žena od 40 gdoina ponaša kao klinka i žali za pesmama i leksikonima.
Na klipu koji je pušten prikazan tokom emisije Gledanje snimaka je snimak sa žurke na kojoj su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić plesali uz pesmu Ace Pejovićs, a Ana Ćurčić je otkrila da je baš tu pesmu Zvezdan posvetio njoj.

– On je meni pevao tu pesmu, a ovo nije ljubomora. On je meni ovde tako jadan, moja drugarica i ja smo ga prozvali jadov, ja sam njega čak i gađala tada. On zna sve to. Naš deo je : “Evo ima godina, kako mi te nema, tebi kao dan ili dva meni kao vek, a on je meni pevao kao pet jer je bio četiri godine u zatvoru – rekla je Ana.

– Nije to naša pesma, ja tu pesmu volim i neću je pevati . jesam ja pevao kao pet, ali ima toliko pesma, ali njoj nikada nisam pevao to – rekao je Zvezdan,

– Sram te bilo, lažovu – dodala je Ana.

– Pesma kao pesma, meni je to normalno, i da je pevao njoj, sada peva meni jer je sa mnom u vezi. Sada se obajašnajva Mićino i Filipovo izlaganje ima smisla, čim je ona njega gađala nakon toga. Ja ne mislim da je greška što je Zvezdan prišao da razgovara sa njom, ja sam to shvatila lepo. Ona je dobila tračak nade tada kada su on i ona pričali pa ga je gađala cigaretama – rekla je Anđela.

– Je l realno da ona ovo izgovara. Meni nije jasno gde ti je svest, obraz – upitala je Ana.

– Ovde imam ja mnogo stvari koje znam ali ćutim, ali ako propričam ja – pretila je Anđela.

– Ja ovde moram da ćutim jer sam uradio jednu lošu stvar, mene ta priča ne zanima, a ona je promenila od ulaska toliko priča, ja sam je provalio ja je znam. nama je sada bolje da budemo loši nego da budemo dobri pa da se svađamo ovde – dodao je Zvezdan,.

Zadruga 6Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
– Ovaj čovek je prišao meni ljudski, a kada se desi nešto što njemu odgovara, njemu smeta nova Ana koja priča i ima stav i mišljenje. – govorila je Ana, ali joj ZVezdan nije dao da priča-.

– Ona ne zna gde je, moja Ana je imala stav, a ova nema. Ne može meni tako, ja je znam, ona je sada povređena i pokušava da pravi žrtvu od sebe – rekao je Zvezdan.

– Ma ne se*i bolesniku jedan – dodala je Ana.

– Ja mislim da ona njega ne voli, ali se vidi da je bila tužna ovde – rekao je Ivan,.

– On pokušava sebe da opere ali mu ne ide. On je otišao iz kuće pre pet meseci za nešto naše, i šta je uradio. On sada kao meni pomaže, ne, ne pomaže mi, ja sam žena koja može da trpi toliko, a rekla sam mu samo da me ne izdaš, kao što je njegova bila ti ćeš mene ostaviti, a sve je bilo drugačije – rekla je Ana,.

– Meni je na klipu Anino ponašanje poražavajuće. Zvezdan peva pesmu, ona kaže da nema veze sa njim, a ona ne može da prihvati da on ne želi da bude sa njom. – rekla je Marija.

– Ja znam da nije ljubomora, videlo se da je Zvezdan i geldao u nju, ali ona se opustila i to joj je zamereno – rekla je Zorica.

– Što si se sprdala ? – upitao je Zvezdan.

– Imam prava, pa imam i ja prava da radim šta hoću, ja tebe ne mrzim, a stojim iza svojih reči. Meni je svaka emisija teška – rekla je Ana.

– Sve pesme koje ona misli da je vezalo njih dvoje, on sada peva sa drugom ženom, to je njen drawback – rekao je Mića.

– Je l slušate vi šta vi pričate, ja sam pet meseci gledala njega – plakala je Ana.

– Ljudi teško joj je, razumite to, normalno je to da bude nekad raspoložena – rekla je Zorica.

Detaljnije u videu ispod: