ZANIJEMIO OD SRAMOTE! POGLEDAJTE ZVEZDANOVU REAKCIJU KAD SU PUSTILI SNIMAK: Switch blama kad je VIDIO ŠTA ANĐELA RADI (VIDEO)

U toku emisije “Gledanje snimaka” zadrugari su imali prilike da vide trenutak kada su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić otpakivali poklone koji su im stigli od podrške, a upravo ovaj klip je izazvao mnoštvo komentara za crnim stolom.

Zvezdan nikako nije mogao da sakrije da ga je blam zbog preromantičnih i poklona sa likovima iz crtaća, dok su Anđeli sijale oči, ali je Slavnić ipak odbio da obuku iste majice sa natpisom “He's mine” i “She is mine” (On/a je moj/a)…

Prva je komentarisala Anđela:

– Hoće za spavanje da nosi. Ja sam onaj tip koji bi nosio iste trenerke. Previše sam ljubavna. Kad sam videla majice, ja sam odlijepila. Naravno da njemu to ne pristaje. Mnogo mi je kul što unhappy ne može da mi zamjera da mi je kratko za spavanje – rekla je Anđela.

– Sve mi je slatko, ali brate… To joj ja objašnjavam – rekao je Zvezdan.

– Ako ga ja ne nagovorim, vidi. I balone ću donijeti – rekla je Anđela.

– Tačno se vidi razlika u godinama što kaže Žana. Vidi se da je njega uhvatio switch blama. Sve je to lijepo, ali oni su krindž. Mene je uhvatio. Ona se oduševljava, a on gleda kao koga boli uvo. Ja osjećam njegovu neprijatnost dok ona skače i gleda gaće, pidžame. Kao kad se ćerka hvali tatici da je kupila novu majicu – rekao je Neca.

– Ona je iskukala i to je to, kao što je i rekla na klipu. Meni je sve jasno, nemam komentar majke mi. Njega je bilo blam i unhappy ga je blam, ali se drži, ne da se odmah da ti kažem. Krindž mi je simpatično jer su se on i njegova ćerka dogovarali, on ne umije da kaže krindž nego grindž i njihov dogovor je bio da on kad je pozdravlja ne spominje Saru nego grindž – rekla je Ana.

– Pa blam… Nisam navikao – rekao je Zvezdan.