NEKADA JE BILA NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU, A SAD SU JE USLIKALI ISPRED PRODAVNICE: Fanovi trljaju oči u nevjerici, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Pjevačica Lana Del Rej dugo se pojavljivala u javnosti, a sada su je paparaci uhvatili u Kaliforniji dok je bila u prodavnici. Ruku je 35-godišnja pjevačica povredila dok se klizala, a osim što nosi longetu na lijevoj ruci sve je iznenadio izgled pjevačice koja se pre nekoliko godina često nalazila na listama najljepših žena.

Hitom “Video Games” Lana Del Rej je pijre devet godina poharala sve muzičke lestvice i onda se više manje povukla iz muzičkog sveta i onda je najavila novi album “Chemtrails Over the Country Club” za ovu godinu, ali planove za izdavanje sedmog studijskog albuma joj je poremetila pandemija koronavirusa. Prvi singl je obožavaocima najavila objaviti u januaru 2021. godine, ali obožavaoci više pričaju o njenom izgledu nego o muzici. Zadnjih mjeseci Lana je dobila nekoliko kilograma viška, a prije dvije godine dosta se pričalo i kako estetskim operacijama napravila promjene na svom licu, ali pevačica o tome nije nikada javno govorila.

Lana je sada u srećnoj vezi s Kletonom Džonsonom kojeg je navodno upoznala preko aplikacije za upoznavanje i nakon samo nekoliko nedjelja par se i vjerio.