IMITIRAO JE ODJEĆU POZNATIH, ŽENE PLAČU OD SMIJEHA: Ali čekajte dok vidite imitaciju broj 3! HIT GODINE

uškarci nekada znaju dobro da nas zabave svojim imitacijama, a ovi muškarci su odlučili da imitiraju odjeću poznatih ličnosti i njihov stajling.

Evo kako im je to pošlo za rukom:

BONUS:

Imao sam devojku. Španjolku. Posle par meseci veze je počela da priča o deci, kreirala mi u glavi sliku. To sam i ja počeo da želim. Uživali smo u životu. Plesali smo. Išli po Evropi. Kao u filmu. Došla je korona. Bili smo u kući dugo. Njoj nisu produžili ugovor. Dobila je posao u Španiji. Ostavila me u Nemačkoj. Raskinuli smo tada. Pa se pomirili. Pa raskinuli. Pa se pomirili. Odem ja u Španiju, zaprosim je. Kaže ne. Vratim se, blokiram je svuda. Sem na mailu. Za dan, ne izdržim, pošaljem mail, otvorim dušu. Kaže – nadji posao u Španiji i biće sve u redu. Nađem. Sad se spremam da odem na par nedelja tamo da provedemo zajedno – da bi mi rekla – sad sam pričala sa majkom i sestrom, ne želim da dođeš. Sada smo se blokirali svuda i konačno je gotovo. Imam svoj život nazad.

Kada smo kupovali stan, birali smo i lokaciju i cenu. Naišli smo na prodaju stana u ulici gde je, tada kao student, živeo moj bivši dečko sa sestrom i cimerkom, a redovan gost sam bila i ja. Nije mi ni na pamet palo da se prodaje baš taj stan. Stan koji u meni budi najlepše mladalačke trenutke tokom studiranja, koji ima dušu… retko mesto koje me je činilo srećnom. Ta terasa i zalazak sunca, učenje i mukice oko učenja, jedva čekanje da se završi ispit pa da se prošeta jer dosta je gledanja sunčanih dana kroz prozor… Ma predivne uspomene. Kupili smo ga, ali moj muž ne zna za ovo. Ne planiram ni da mu kažem. I da se razumemo, ne patim niti me isto vezuje za bivšeg. Imamo divan brak i prelepo se osećam. Ali jedno znam, od prvog trenutka je mojoj duši taj stan nekako legao i evo biće do kraja života…

Ne šminkam se (ne volim, nije osuda za oni koji vole). Svaki od tri momka s kojima sam bila, iako su mi vrteli onu poznatu priču o prirodnoj lepoti zbog koje sam ih privukla, ostavio me je zbog neke koja ima kompletan set šminke na sebi 24/7. Toliko o tome koliko volite “prirodnu lepotu”…

Divno mi je vidjeti kovrčave djevojke, lijepe njegovane kose. Dođe mi uvijek da dotaknem, kao da ta kosa krije neku tajnu i bajku. Čudno zvuči ali eto uvijek sam htjela takvu kosu. Ko princeze su mi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*