NJEGOV BIJEG IZ “ELITE” frapirao area: Popeo se na krov i učinio nezamislivo! Posljednji pozdrav

Nije više mogao da izdrži.
U
rošu Staniću nije lako u Eliti, posebno kada ga obuzme histerija koju svi povezuju sa njegovim neizliječenim traumama iz detinstva vezanu za roditeljsku ljubav. On je ovog puta zbog teških reči koje mu je uputila Aneli Ahmić rešio da pobegne iz imaginarijuma iz Šimanovca.

Sve se desilo za vrijeme “Pitanja novinara”, kada je novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio pitanje za Uroša Stanića koji je sve vreme plakao zbog Aneli i Janjuša. Naime, Aneli je razočarana zbog Uroševog pevanja pesme sa Miljanom Kulić, te su ga Janjuš i Aneli provocirali:

Nakon toga Uroš je krenuo ka ekonomskom dvorištu i krenuo da bježi iz Elite, te se popeo na krov i plakao je sve vreme dok se peo da preskoči ogradu, a Janjuš je krenuo za njim:

– Silazi dole, je*em li ti sve da ti je*em – vikao je Janjuš.

– Hoću da pobegnem, meni ovo nije zezanje – vikao je Uroš i plakao.

Nakon toga je došla Aneli do njih te ga je i ona zvala da siđe, a kada je Uroš sišao, Janjuš je krenuo da mu popuje:

– Je**m li ti majku, otkopčao ti se bodi, sve da ti je**m, srećo tatina – dodao je Janjuš.

-Vi se sa mnom zezate – govorio je Uroš.

Uroš je u lošim odnosima sa biološkim roditeljima
Uroš je u Aneli i janjušu pronašao neku vrstu zamene za svoj loš odnos koji je imao sa biološkim roditeljima. Mnogi misle da i janjuš i aneli preteruju u svom ponašanju i da neki način skorišćavaju Stanićeve traume iz detinsjtva jer su saznali da sa njim imaju dobar kadar u rijalitiju. Sa druge strane, uroš svaki put kada ne dobije ono što želi dobije popričanje.

On je nešto ranije o svom biološkom ocu ispričao:

– Moji su me izbacili iz kuće, katastrofa. Odrekli su me se javno. Ja kažem majci: “Zar ti nije žao, bio sam uz tebe kada niko nije bio”. Ali nema veze, moj tata… Sve ću izneti javno. Ako misli da može da sakrije, ne može nište – ističe Uroš i dodaje:

– Nikada nismo imali dobar odnos. On je radio u inostranstvu i nije bio stalno sa nama. Uglavnom mi je mama kupovala stvari, ali mi je on platio srednju školu, ne mogu da grešim dušu, ali imamo jako loš odnos. Kada bi se vratio iz inostranstva bio je loš prema mami i meni, ali moja mama se vezala za njega, nju je muž iz prvog braka isto varao i tukao – počeo je izlaganje Uroš.

– Mama nije prihvatila to što sam ja, ali je uvek bila tu kada bi me udario. Nije me tukao samo zbog toga što sam gej, tukao me je i pre toga. Nikada nismo provodili vreme kao otac i sin. On je jako čudan, nikada me nije vodio u park, deda me je vodio, njega nisam zanimao – dodao je Stanić.

Snimak Uroševog pokušaja bekstva