Tek obnovili kuću u Veterniku, a sada moraju da ruše – BILJANA IZBAČENA IZ DOMA: Dejan se oglasio

Porodično će sve da izguraju.

Dejan Dragojević uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Jovanom. Nakon bračnog brodoloma sa prvom suprugom Dalilom Dragojević i utešnom vezom sa Aleksandrom Nikolić, Dejan je, kako se mnogim čini, konačno pronašao devojku koja pozitivno deluje na njega. Oni su ovih dana svi porodično obnavljali i renovirali dom, ipak, sada su najavili nove promene na kući u Veterniku.

Pobjednik Zadruge je najavio da sa svojom devojkom započeo život, te se našalio da je ona izbacila njegovu majku iz kuće. takođe je najavio da započinje sa građenjem novog sprata na porodičnoj kući zbog čega ruše krov, ali da traže potvrdu statičara da li je temelj doivoljno jak da izdrži novi sprat.

Svoj video snimak započeli su tako što su Dejan i Jovana otkrili da su počeli da žive zajedno. Iako, kako samo ističu, nisu želeli da se razdvajaju od trenutka kada su ušli u vezu pre 6 meseci, rešili su da započnu život u Veterniku. Odlučili su se za Veternik, jer im je tamo prijatno te su odustali od prvobitne ideje da iznajme ili da kupe stan.

– Da ja sam se uvalila u Veternik – našalila se Jovana.

– Da, Izbacila je moju majku napolje. Ona sada mora da spava u vešeraju – našalio se Dejan Dragojević.

Dejan je potom ispričao zašto ne želi da živi u stanu.

– Razmišljali smo o stanu, ali ja ne volim da živim u stanu. Zašto bih živio u stanu kada imam kuću? A opet kada bismo kupili danas stan… dobar stan ne može da se uzme ispod 150.000 eura. – rekao je Dejan

– Naravno. nisu downside pare. Imamo mi pare da kupimo, ali ne želimo – otkrila je Jovana.

– Naravno ne može i jare i pare. Poenta je da su cijene kvadrata skočile. A s obzirom da treba da obnovimo krov, vjerovatno ćemo da ga rušimo i da podignemo novi sprat. Sada čekamo statičara da provjeri temelje da li oni to mogu da izdrže – otkiro je Dejan.

– Druga nova stvar da je Jovana dala otkaz kod Adaktara. Šta unhappy radiš? – otkrio je Dejan.

– Unhappy završavam kurs za obrve. Tako da radiću šminku i obrve – rekla je Jovana.

– Moraš da nabrojiš šta sve radiš? – navodio je Dejan.

– Nema potrebe da nabrajam. Vidjeće ljudi. Kod mene će ljudi moći da rade šta hoće jer ću sve znati – samouvereno je rekla Jovana.

– Treća stvar je da sam počela da treniram, ali ja ne treniram kao djevojka, ja sam odmah krenula da treniram kao muškarac- otkrila je Jovana.