OGLASIO SE PAR SATI PRED ULAZAK U ZADRUGU! Fudbaler objavio snimak iz KARANTINA – potvrdio da stiže u Šimanovce

Noćas će biti uzbudljiva noć na imanju u Šimanovcima!

Produkcija je potvrdila da će se večeras u “Zadruzi” održati vanredno ubacivanje, pored emisije “Pitanja novinara”. Portal Srbija Danas je došao do informacije da će se večeras u Belu kuću useliti dva zadrugara.

Jedan od njih je Bilal Brajlović koji se vraća na velelepno imanje u Šimanovcima nakon što mu se oporavila noga. Podsećamo, on je napustio Zadrugu kada je polomio butnu kost jer u Beloj kući nije imao uslove za oporavak, pa mu je produkcija izašla u susret da izađe iz rijalitija kako bi dobio adekvatnu negu.

Drugi takmičar koji će večeras ući u “Zadrugu” je fudbaler Borislav Terzić. Ovaj momak ima 31. godinu, poreklom je iz Bosne, a već godinama živi u jednom prigradskom naselju u Beogradu. Terzić je igrao na poziciji desnog beka u mnogobrojnim fudbalskim klubovima, a jedan od njih je “Obilić”.

Iako je anoniman, uspio da dogovori sa produkcijom pozamašan honorar na nedeljnom nivou, jer je obećao da će praviti šou u rijalitiju i da će se o njegovim postupcima pisati u medijima.

Ova naša saznanja je potvrdio i fudbaler putem svog Instagram profila. Podelio je da je već neko napravio fan stranicu sa njegovim imenom.

– Idemo, Z6 (Zadruga 6) – napisao je u opisu fotografije.

Zatim je podelio vest portala Srbija Danas u kojoj smo otkrili da on ulazi u “Zadrugu” i na taj način je potvrdio istinitost naše informacije.

Borislav TerzićFoto: Instagram printscreen/borabambiterzic
Potom je Terzić podelio video iz karantina koji je poslao svom prijatelju:

– Ležim, ne znam šta ću od dosade. Ulazim večeras. Oko 10 večeras počinje emisija, nadam se da ću oko 11 ući, pa gledaj brate – rekao je Borislav.

Ostaje nam da ispratimo kako će se Terzić ponašati u Beloj kući i da li će mu poći za rukom da osvoji srce neke zadrugarke.