STIGLA I POTVRDA PRODUKCIJE! Večeras u Zadruzi VANREDNO ubacivanje EVO KO POSTAJE NOVI ZADRUGAR

STIGLA I POTVRDA PRODUKCIJE! Večeras u Zadruzi VANREDNO ubacivanje EVO KO POSTAJE NOVI ZADRUGAR

Pored emisije Pitanja novinara, u Bijelu kuću će se useliti i dva nova stanara.

Produkcija je riješila da malo začini dešavanja u rijalitiju i da večeras pored emisije “Pitanja novinara” organizuje vanredno ubacivanje u “Zadrugu”.

Večeras će se na imanje u Šimanovcima useliti dva takmičara. Jedan od njih je Bilal Brajlović koji se vraća na velelepno imanje u Šimanovcima nakon što mu se oporavila noga.

Podsjećamo, on je napustio Zadrugu kada je polomio butnu kost jer u Bijeloj kući nije imao uslove za oporavak, pa mu je produkcija izašla u susret da izađe iz rijalitija kako bi dobio adekvatnu negu.

Drugi takmičar koji će večeras ući u “Zadrugu” je fudbaler B. T. (ime poznato redakciji). Ovaj momak ima 31. godinu, porijeklom je iz Bosne, a već godinama živi u jednom prigradskom naselju u Beogradu. B. T. je igrao na poziciji desnog beka u mnogobrojnim fudbalskim klubovima, a jedan od njih je “Obilić”. Iako je anoniman, uspeo da dogovori sa produkcijom pozamašan honorar na nedeljnom nivou, jer je obećao da će praviti šou u rijalitiju i da će se o njegovim postupcima pisati u medijima.

Produkcija je potvrdila da će se večeras održati vanredno ubacivanje, što je i najavljeno na Pink televiziji.