“Otkrio sam da mi cura koristi tri različite aplikacije”

“Otkrio sam da mi cura koristi tri različite aplikacije za dopisivanje. Viber, whatsapp, i telegram.

Sa mnom se dopisuje samo na jednoj.

I tako kupio ja drugi broj utipkao njezin da provjerim aktivnost kad ono sve sakrila ostavila samo na jednoj aplikaciji.

Dopisivanja na toj aplikaciji su do 4 ujutro.

A meni kaže da ide spavati u 23 h. Ma mrrš dr0lj0. ”

(Ispovesti.com)

Svake godine u ovo vreme (decembra) zapišem 100 želja koje želim da mi se ostvare u narednoj godini i ne čitam narednih godinu dana šta sam zapisala. Zgranem se kad sledeće godine pročitam – 90% želja mi se ostvari – a ja čak i zaboravim u međuvremenu na njih!

#295434324 Dec 20
Najbolja drugarica mi nije kupila poklon za rođendan. Mogla je makar neke minđuše kod kineza za 100 dindži, ali eto… Zatim, kad je stigao njen rođendan, nisam ni ja njoj ništa kupila. Da se ovo desilo pre koju godinu, ja bih ipak kupila neki lep poklon. Ponosna sam na sebe, jer više nisam otirač.

Živim u Americi evo deset godina. Ovdje baš imaju ogroman problem sa samohranim majkama. Dešava se često da žena ne zna ko je otac tog djeteta. I naravno država to treba da finansira i da obezbijedi pomoć ženi koja ne može ni da se sjeti ko je otac djeteta. I to naravno ide iz mojih džepova. Smatram da bi za pomoć samohranim majkama trebali da plaćaju samo ljudi koji su napravili djecu. Iako zarađujem dobro, gadi mi se činjenica da dajem pare za nekog poluretarda od djeteta kojega je napravio neki zatvorenik i kurva mu majka.

Spavala sam sa blizancima. Jedno veče sa jednim, drugo veče sa drugim, a da sam saznala tek posle jednog meseca. Naime, radi se o jednojajčanim blizancima. Totalno su identični, glas, osmeh, sve. Pošto mi je teško da razlikujem, nisam ni provaljivala. Posebno kad su bili kasni sati. Tek onda je teško provaliti. Ladno su se menjali. To su mi priznali. Ne znam koga da osudim. Sebe osuđujem jer sam ispala namagarčena i nisam zapazila, a njih jer su se izigrali. Jel se još nekome desila ovakva situacija?