OTVORILA JE RADIJATOR, A ONO ŠTO JE UNUTRA ZATEKLA JE ZGROZILO SVE: Odmah ćete poželjeti da očistite svoj! (VIDEO)

Ko bi rekao da će video čišćenja radijatora imati pregleda koliko i spot nekih muzičkih zvezda?

Korisnica TikToka Ebi, koja obožava da čisti i kaže da je to “njena terapija”, podijelila je video čišćenja radijatora.

Njen radijator se nalazi u kuhinji, a kada mu je skinula zaštitnu kutiju i pustila da voda teče preko i između rebara, ono što je “isplivalo” je zgrozilo gledaoce!

Grudve prašine i paučine za koje je bilo potrebno sredstvo za dezinfekciju, kao i ozbiljno ribanje sunđerom!

Video ima više od 175.000 pregleda, pogledajte!

Video pogledajte: OVDE

BONUS

Ne znam šta mi je činiti. Odgovara mi ovako i da mogu ne bi ništa menjao. Drugim rečima, nemam želju da se ženim. Imam 40 godina, stan u centru Beograda, dobar automobil, radim od kuće i mnogo zarađujem za naše uslove, zdrav sam, nemam poroke. Uživam u slobodi i ne tako kako vi mislite nego da ustajem kad želim, idem gde želim, gledam i slušam šta želim, jedem šta volim i nemam skoro nikakvu odgovornost. Ako se oženim, većina toga otpada i ne fantazirajte da možete da nastavite da živite kao momak kada jednom uđete u brak. Nije fer prema drugoj strani. A ja bi samo da vreme stane i da su svi živi i zdravi i ovako bih mogao večno. Uživam u muzici, filmovima, šetnji, vožnji, hrani, malim dnevnim ritualima, kupovini, čitanju knjiga, časopisa i učenju novih stvari. Ne dugujem nikome ništa, nikoga ne varam, mirno spavam i sve je to rezultat mog dugogodišnjeg rada i planiranja tj odgovornog ponašanja. Jednostavno ne bih menjao ništa.

Jedan lik iz mog šireg društva je tolika stipsa, da kad treba da sipa gorivo u auto, ustane u 5-6 ujutru, sipa gorivo, pa se vrati da spava! Znači ustane toliko rano, samo zbog toga. Jer video je na emisiji SAT da kad se gorivo sipa na niskim temperaturama, dobije se zapravo više goriva, zbog gustine istog na nižim tepmeraturama. I to je tačno. Ali brate, da ustaneš u 6 ujutru, da bi dobio 1-2% više goriva, a voziš BMW od 30 000e, roditelji puni kao brod… neshvatljivo! Imam mnogo manje novca nego on, ali mi nikad ne bi palo na pamet tako nešto!