PRIZNAO DA MU SE ANA ZGADILA – Zvezdan nikad gore IZVRIJEĐAO svoju suprugu, otkrio sve o DOGOVORU

Voditelj i domaćin radio emisije “Amnezija” Osman Karić, zajedno je sa svojim kolegom Markom Janjuševićem Janjušem, ugostio je Zvezdana Slavnića.

– Ana je pominjala prošlost, to te je pogodilo, šta se dešava – pitao je Osman.

– Vidi, tu mogu da ti kažem nasamo, ali je dovoljno da ti kažem da je ovo što sam njoj uradio je pi**in dim u odnosu na to šta su izgovorene reči uradile meni. Ne da imaju težinu, nego imaju tone. Ne želim da je gledam i empatija mi ide na nulu. Ne smatram je više svojim prijateljem i neću dokle god mi ne objasni sve to lepo, ali me iskreno i ne intresuje. Kad sam ja to njoj uradio, ona je mogla da kaže da je ne intresujem u životu. Mene ona ne intresuje za 16 života…Ne mogu da izgovorim ništa tu, da bih izgovorio sve, jednog dana kada budemo sedeli i pričali, ali što se mene tiče – istakao je Zvezdan.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official- Kažeš da su javne tajne – dodao je Osman.
– Javne tajne nas kad smo bili tih godina, ako mi veruješ da pored svega što joj želim, zgadila mi se, kao što sam se ja njoj verovatno zgadio. Znaš kad ti neko nešto kaže u trenutku, da ti se zgadi – rekao je Zvezdan.

– Pomirio si se sa Anđelom – rekao je Osman.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Nismo se pomirili, družimo se. U dogovoru smo…Ne, ne, ne, šalim se, jesmo. Još se dogovaramo kako i šta. Ne o statusima, mislim da će to biti da nećemo sedeti tamo zajedno, ljubimo i držimo za ruke. Nije zasluženo da se ispotšuje, je**š me 20 dana, tako da ovog puta neću ništa pred njima i to je to – rekao je Slavnić.

– Kažeš da planiraš da uđeš u sedmicu – pitao je Osman.

– I osmicu ako može. Nema šta, idemo kod advokata da se potpiše to pred ulazak – rekao je Zvezdan.