“ULAZIM U ZADRUGU, VOLIM ANU!” Bivši muž otkrio plan da spasi Ćurčićevu od Zvezdana, BJEŽE IZ RIJALITIJA ZAJEDNO!

Bivši muž Divne Milanović, poznatije kao Divna DNK, samozvani pilot Almir Asanović zaljubio se u Anu Ćurčić i želi da joj pruži ljubav i miran život.

Samozvani Tom Kruz iz Miloševca, koji je sa Divnom bio u vanbračnoj zajednici, otkrio je svoje planove da uđe u “Zadrugu” kako bi osvojio Anu i spasio je Zvezdana.

– Ne mogu više da gledam kako se Ana muči. Kao vojni pilot aviona Mig 29 lovca bombardera moram da se oglasim i kažem šta mi leži na srcu. Ani šaljem iskrene, tople i zaljubljene poruke. S obzirom da je mučena, ubivana žena i da joj je naneta duševna bol od strane njenog muža ja kao pripadnik ozbiljne ustanove sam iskreno, ali zaista iskreno ne interesuju me fanovi. Iskreno sam zaljubljen u Anu i u njenu divnu i plemenitu dušu. Moram da uđem u Zadrugu – priča Almir za Kurir.

Foto: Youtube Printscreen/Provodadzija Happy Tv

– Čim me bude ugledala shvatiće šta je pravi muškarac kada joj moja suza pilotska prava sa nežnim toplim poljupcem sleti na njen obraz i iskreno je nežno poljubi biće joj mnogo lakše. Sve zvezde sveta ću joj skinuti, jer je ona pile moje i shvatiće kako je moje srce iskreno voli. Živećemo u Miloševcu kod mene. Ovde je mnogo lepo, a njoj treba mir. Ona je moja neubrana jagoda i ako uđem u rijaliti, a ona bude želela da pobegnemo pre nego što se rijaliti završi ja sam spreman na to. Ako joj ikad zadrhti duša neću joj dozvoliti da ide ka Zvezdanu ja ću biti njen dragi zauvek – siguran je Asanović.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Otkrio je i detalje svog razlaza od popularne Divne.

– Divnina sestra je urgirala da se ona uda za Marka, a ne za mene jer sam ja za nju slepac, a njemu je majka u Austriji. Ja sam je čuvao, a on je Divnu jurio iz kuće iz Dubnice. Sram ga bilo, nenormalan je, plaćao je žene za seks. Ja sam Divnu lečio, vodio sam je na VMA i rekli su mi da ne može da se operiše jer je operacija kompikovana i rizična. Eto, ja sam je prihvatio jer ima dobru dušu. Nosio sam joj kafu u krevet, išla je samnom da kosi travu. Sredio sam joj ličnu kartu. Ja sam je vratio u život i pokazao šta je svet. Ja Divnu neću da ostavim na cedilu. Molim i našeg predsednika da joj pomogne. Ja plačem zbog nje. Ona nije zgodna žena po izgledu, ali treba da joj se pomogne za život i da se njen Marko ispita da li je ona bivena. Moram da je spasim. Ona nema reč u Zadruzi i da se ispita zašto Marko gleda u druge zadrugarke, a ne u svoju žene – zaključio je Asanović.

Foto: Youtube printscreen/ Parovi TV HAPPY