Prvo oglašavanje Aleks Nikolić NAKON POROĐAJA “Filip je sve vrijeme bio…”

U porodicama Nikolić i Automotive već se uveliko slavi prinova, teška 4 kilograma i dugačka 55 centimetara.

Aleksandra Nikolić, pobjednica “Zadruge 6”, prodila se prije dva dana i na svijet donijela malu Leonu. Ona se porodila carskim rezom, a na svijet je donijela djevojčicu Leonu. Ponosni roditelji Filip Automotive i Aleks nisu krili sreću zbog rođenja nasljednice.

Aleks se po prvi put oglasila javno, i za Pink.rs i otkrila kako je protekao porođaj i kako se ona i beba osjećaju.

Aleks i Automotive / Izvor: Instagram/Printscreen/alex_mima_official

– Ovo je prvi put da se oglašavam nakon porođaja, sve je hvala Bogu prošlo u najboljem redu. Nije baš bilo kako smo planirali, morao je da bude carski rez tako da je mala carica morala carski da izađe – započela je Aleks pa dodala:

– Bebac je tremendous, teška je 4 kilograma, 55cm dugačka i zove se Leona, pošto vidim da pišu razna imena, ali to shvatam jer ni ja do blizu nisam znala koje ćemo ime da joj damo. Preslatka je, ne mogu da objasnim trenutno svoja osjećanja, opčinjena sam sa njom. FIlip večeras pravi proslavu povodom rođenja kćerkice, a moji sutra prave, i Filip naravno dolazi i on će biti tu. Sve vrijeme je bio na vezi sa mnom i ljekarima, i stvarno moram da se zahvalim profesoru Jurišiću i njegovoj ženi Žaklini na svemu, zaista su vodili računa o meni, a kada ću izaći iz bolnice ne znam, za sada smo ovde i oporavljamo se – rekla je mlada mama.

Aleks i Automotive / Izvor: Instagram/Printscreen/alex_mima_official

Pink.rs