VANREDNO STANJE – Januš HITNO ISTJERAN iz Bijele kuće – Produkcija UPALA na imanje kako bi spriječila EPSKI SKANDAL

Učesnik “Elite” sinoć je napravio karambol za crnim stolom.

Kao i svakog četvrtka, sinoć se u “Eliti” održala emisija “Gledanje snimaka”. Ovo je noć kad mnoge laži i ogovaranja isplivavaju na vidjelo, zbog čega zadrugari stalno strepe, a voditeljica Ivana Šopić je tu da raščivija sve njihove spletke.

Marko Janjušević Janjuš sinoć je doživio nervni slom zbog svoje bivše partnerke Aneli Ahmić i Lepog Miće. Zbog njegovog ponašanja u jednom trenutku u Bijelu kuću ušlo je obezbjeđenje kako bi prekinulo divljanje ovog učesnika.

– Imaš li dva grama mozga. Da mi j*bu ovi mozak, da mi govore da lažem. Blamiram se, majku ti j*bem u p*čku. Jeb*o vas rijaliti, bolesnici. Nisi me pitala nijedan dan kako sam – urlao je Janjuš.

– Mislim da je imao namjeru da ima s*ks sa Jovanom, nego je toalet bio zaključan. Za Uroša, dala sam povoda. Smješkala sam se, ali dala sam povoda da neće biti ničega. Nisam očekivala da me napuši. Vidim da ga je iznerviralo, ali proradila je ljubomora. To je negdje zatvorena priča – rekla je Maja.

– Stanislave, da li ti smeta kad čuješ ovakve komentare? Da li se plašiš konkurencije – pitala je Ivana.

– Nemam ljubomoru, siguran sam u sebe. Mislim da ne bi ništa bilo i da nisam došao. Imam takav osjećaj. Rekao sam mu da je krivo postupio, okolišao je – odgovorio je Stanislav.

– Bolesnici došli da mi j*bu mozak. Ona vođa bolesnika. Makni se, budalo – Janjuš se opet oglasio.

– On se nervira unhappy ovoliko, zato što je istina. Ne znam više i ne zanima me. Zgadio mi se. To nije čovjek s kojim ja mogu da planiram budućnost – rekla je Aneli.

– Sve što je rekla za mene, laže. Pere se, sve svaljuje na mene. Koliko si kvarna, kako te nije sramota. Nećeš prebacivati na mene. Psihopata meni govori folirant – kazao je Janjuš.

– Kroz sprdnju sam rekao to za Jovanu. Poludio sam što svima vjeruje, osim meni. Došlo je do toga da nismo zajedno. Meni ona nije vjerovala, nisam ni ja njoj – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u videu: