RASPISANA POTJERNICA za takmičarkom “Elite” – Šimanovci na nogama zbog alarmiranja policije

Svi su ostali u šoku nakon fatalne informacije koja se brzinom svjetlosti proširila po Bijeloj kući.

U specijalnoj emisiji sa Darkom Tanasijevićem danas popodne učesnici rijalitija su podijelili svoje najteže ljubavne trenutke.

Mnogi su imali svašta da kažu povodom svojih ljubavnih brodoloma i nemira, ali je Anitina priča privukla najviše pažnje.

Anita Stanojlović je pred kamerama otvoreno govorila o svojoj teškoj ljubavnoj priči, uključujući trenutke najveće boli i tuge. Njena iskrenost je dirnulaje u srce mnoge gledaoce, čak i one koji je ne podržavaju nakon što je prevarila svoju još uvijek zakonitu suprugu.

Ispričala je priče o ocu svog djeteta, trudnoći i bjekstvu od kuće koje je i dalje pamti. Anđelo Ranković je pažljivo slušao njeno izlaganje, želeći da sazna više o njenom životu, s obzirom da su se upoznali u rijalitiju i da nije bio upoznat sa njenim životom prije braka sa Matorom i učešća u rijalitiju generalno.

Ono što je zaparalo uši gledaocima najviše jeste njena priča o potjernici koja je bila raspisana za njom.

– Mogu da pričam o njemu što sam ga povredila i što sam pričala toliko o njemu. Što se tiče mog bivšeg dečka ja sam pobegla od kuće, odlepila sam za njim, on je imao udes i otišla sam kod njega u bolnicu, pokrenuli su moji poternicu jer nisu znali gde sam, posle mesec dana ja sam opet otišla kod njega, mama više nije mogla da me kontroliše, onda su se desile naše tuče i ja sam shvatila da sam peti mesec trudnoće. Što se tiče Matore samo mi je bolno što se moja porodica vređa i stavlja u neki koš – rekla je Anita.