Zakazano VELIKO FINALE “Elite” -Isplivale informacije o završetku rijaliti programa

Projektu koji od septembra 2023. godine ruši sve rekorde gledanosti došao je kraj.

Mnogobrojna rijaliti publika od septembra meseca vjerno prati svakodnevne svađe, razmirice, raskide i pomirenja. Međutim, kraj “Elite” je nikad bliži.

Naime, izvor blizak ovom projektu oglasio se za “Alo”, te otkrio sve detalje finalne večeri.

– Veliko finale Elite 7 nosi brojna iznenađenja. Produkcija već uveliko priprema detalje koji će oduševiti i učesnike, ali i verne gledaoce. Dvorište Bele kuće biće obeleženo simbolima ovog rijalitija, a učesnike očekuje virok asortiman posluženja – rekao je izvor, pa dodao:

– Finale je planirano za 2. jul, te je takmičarima ostalo još svega četiri nedelje da se pokažu u najboljem svetlu – zaključio je izvor.

Podsjetimo, projekat “Elita” je naslednica sedam sezona “Zadruge”, koja se uvukla u kožu gledaocima naše zemlje i regiona. “Zadruga” je sa emitovanjem počela 2016. Od tada, titulu pobjednika ponijeli su Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić, Nadica Zeljković, Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić.

Konkurs za učesnike nove sezone “Elite” već je raspisan, ali je već u ovom momentu svima poznato da će obarati sve rekorde koji su postavljeni do unhappy.

Takođe, Željko Mitrović, ili Veliki šef kako ga učesnici rijalitija nazivaju, prije nekoliko dana je najavio da će od septembra ove godine ponovo početi sa emitovanjem nekada jako popularnog rijalitija “Farma”.